-
بین عشق و منطق درگیر شدم
سلام دوستان عزیزم، من حدود چند ماهی میشه که با همکارم فقط یه رابطه پاک داریم که فقط پیام میدیم، که این پیام دادن منجر به علاقه شد، تا سه شب پیش که برای من خواستگار اومد، این خواستگار بدجور از من خوشش اومده و هر روز زنگ میزنه به خانوادم و گریه میکنه که خانوادم منو راضی کنند،اما من موندم بین دو راهی، از طرفی این آقا شرایط ازدواج ندارن، یعنی نه اینکه نخواد فقط فکر میکنه آماده نیست، از طرفی هم من نمیتونم این خواستگار و قبول کنم، تو دو راهی بزرگی موندم، لطفا مثل همیشه کمکم کنید
-
سلام دوست عزیز. یه مقدار بیشتر از خودتون و خواستگار و دوستتون بنویسید. چند سالتونه؟ مشکل دوستتون چیه که نمی تونه بیاد خواستگاری؟ ویژگی های خواستگارتون چیه؟
-
من 22 سالمه،دوستم 27 سالشه، خواستگارم 26 ساله است، خواستگارم دو تا بچه هستن، تو شرکت کار میکنه و تضمین میده خوشبختم میکنه و مرفه، و اما دوستم،چون خرج خانواده رو میده یکم براش سخت شده شرایط وگرنه میدونم دوستم داره،و یکی از دلایلی که من دوستم و دوستش دارم همینه که میشه بهش تکیه کرد چون کسیکه چند سال رو پای خودش وایستاده رو میشه بهش تکیه کرد، واقعا هم با لیاقته
-
سلام
شما روی کسی که قصد ازدواج داره ، و از شما خواستگاری کرده و هرروز داره پیگیری میکنه حساب باز کنید ! نه پسری که تکلیفش مشخص نیست و صرفا با پیام با شما در ارتباط هست !
-
ببخشید توی این ارتباط پاک ایشون چیزی رو مبنی بر اینکه بعدا میاد خاستگاریتون گفتن ؟یا برداشت خودتونه که میگید الان نمیتونه بیاد
در واقع پیشنهاد جدی ازدواج داده و در مورد ازدواج صحبت کرده؟
-
سلام
خیلی خوبه که از همدردی راهنمایی میگیرید.
ولی دارم فکر میکنم چرا قبل از اینکه خواستگار رو راه بدین، تاپیک نزدین و دو دل نشدین؟!
الان تاپیک زدین چون شرایط خواستگار خیلی عالی نیست!
قبل خواستگاری تاپیک نزدین و اجازه ورود خواستگار رو دادین چون، از اینده با دوستتون هراس داشتین
-------
چندتا مشکل وجود داره!
اول رابطه شما با دوستتون. این رابطه رو سریعا قطع کنید و اعلام کنید من قصد ازدواج دارم و لا غیر. اگر دوست داشت براتون تلاش میکنه.
دوم به نظر خواستگار بلوغ کافی نداره. وگرنه گریه کردن نداره که. احتمالا اگر زیبایی ظاهری دارین و متعاقب اونه که خواستگار هول شده، شما هول نشید.
بدترین کار اینه که خواستگار هاتون رو با هم مقایسه کنید!
شما یه لباس می خواهید بخرید، چیزی که مدنظرتون هست رو میخرید یا بین لباس های دو مغازه بهترینشو رو میخرید؟!
پس با در نظر گرفتن ملاک های ازدواج خودتون دست به انتخاب بزنید!
به خواستگار جواب منفی بدهید.
چون با ملاک های شما هم خوانی نداره.
--------
در ادامه نسبت به ازدواج بیشتر تحقیق کنید. ملاک هاتون رو بشناسید.
سن شما خیلی خوبه. منتظر سیل خواستگار ها باید باشین.
-
اون به اصطلاح رابطه پاک رو بآید کامل قطع کنید. چون که دیر یا زود وابستگی شدید میاره. و با توجه به این که اون آقا شرایط ازدواج نداره، فقط یه وابستگی عاطفی بی هدف و پوچ شکل میگیره و شما دیگه نمیتونید منطقی به خواستگارهاتون فکر کنید.
در مورد خواستگار فعلیتون هم باید بگم؛ به نظر من مردی که بجای منطق، میاد "ننه من غریبم" در میاره و مویه و زاری و شیون میکنه، به درد زندگی نمیخوره.
در کل بهترین کار جواب رد دادن به خواستگار فعلی و همزمان قطع رابطه کامل با دوس پسرتونه
-
مرسی از همه دوستان عزیزم که زحمت کشیدند و جواب دادند، من به دوستم گفتم شرایط و ايشون گفتند من تصمیمم برای شما جديه و در حال حاضر رفتند با خانوادشون صحبت کنند،به ایشون گفتم شما که آمادگی نداشتی،گفت نگران بودم که جواب رد بهم بدی و من نا امید بشم، برای همین تصمیم بر این شد که برن با خانوادشون صحبت کنند
-
خوبه
به نظرم اگه پسر خوبی هستش و دوستت داره و میتونه بهت بگه مثلا کی میاد خاستگاریت ارزششو داره که بخاطر عشقت پاش واستی ایشالله که خوشبخت شید