-
مشکل در انتخاب رشته کاری
با سلام من در رزمی فعالیت میکنم وبهش علاقه دارم و اگه بخوام به جایی برسم حداقل 2 سال دیگه وقت لازمه از اونجایی ک من دخترم و 21 سالمه و لازمه وقت و هزینه صرف کنم موندم ب رزمی ادامه بدم یا برم رشته هایی مثل خیاطی یا کامپیوتر و زبان و .. .. من استعداد خوبی در رزمی دارم و استعدادم در باقی رشته ها ب دلیل علاقه متوسطه معمولیه .. البته زبان رو هم خیلی دوست دارم و قصد دارم بعد از مدتی برم ولی اگه از الان شروع کنم پیشرفتم سریعتره .. اما بازار کار چندان ب رزمی بها نمیده مخصوصا واسه دختر. من به این رشته ها علاقه ی چندانی ندارم ولی آینده کاری خوبی دارن. کدوم رو قربانی کنم؟ علاقه زیادم یا بازار کارو؟ و بگم ک من دردانشگاه در ی رشته خوبی رو در حال تحصیل هستم .
-
با سلام و احترام
3 معیار برای انتخاب رشته و شغل خیلی مهم است.
1. استعداد
2. پذیرش جامعه
3. علاقه
جنس آدم ها متفاوت است و استعداد ها گوناگون هستند. استعداد در نظام خلقت ثبت شده است و انسان محکوم است در استعداد خودش رشد کند. علامت استعداد دو چیز است : یکی لذت فوق عادی و خستگی ناپذیری و دیگری پیشرفت فوق عادی با تلاش عادی. افرادی که کاری رو که توش استعداد دارند انجام می دهند همین که فضا فراهم می شود، می درخشند. اﮔﺮﺍﺳﺘﻌﺪﺍﺩﯼ ﺩﺭ ﻓﺮﺩﯼ ﺯﻳﺎﺩ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﻭﺯ ﺁﻥ ﭘﻴﺪﺍ ﻧﮑﻨﺪ، ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﻪ ﺷﻐﻞ ﻳﺎ ﺯﻧﺪﮔﻴﺶ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. به نظرم اون زمینه ای رو انتخاب کنید که هم توش استعداد دارید و هم این که مورد پذیرش جامعه باشد. اگر استعداد و پذیرش جامعه وجود داشته باشد علاقه خود به خود به وجود می آید.