بی اعتمادی همسر در اثر اشتباه من
با سلام
خانمی هستم حدودا 30ساله که صاحب یک فرزند هستم حددود 7سال است ازدواج کردم و الحمدالله مشکل مالی نداریم .چند سالی بود که زندگی ما رو به سردی رفته بود و هیچ تلاشی هم برای بهبود و تغییروضعیت من و همسرم نکردیم .تا اینکه چند وقت پیش با پسری در شبکه های مجازی آشنا شدم و از طریق عکس همو دیدیم چون در شهری دیگر با فاصله نسبتا زیاد از ما زندگی میکرد .ایشون خود را خیلی عاشق من نشون دادند و خیلی به من اصرار میکردند از همسرت جدا شو تا با هم ازدواج کنیم.بعد از مدت کوتاهی شوهرم مچ من را گرفت و متوجه این دوستی شد از آن روز روزگارم سیاه شد .خیلی باهم دعوا داشتیم خیلی خیلی .داغون شدم سر این مساله .خیلی خیلی پشیمونم از کاری که کردم و این که به خاطر یه پسر عوضی زندگی خودم را به آتیش کشیدم .بارها عذرخواهی کردم و به دست و پای همسرم افتادم ظاهرا مرا بخشیده ولی قلبا نه . تمام آزادی هام را ازم سلب کرده و دایم گوشی من دستشه و در حال کند و کاو در اون هست.خیلی حالم خرابه به زور قرص اعصاب رو پاهام راه میرم و هنوز نفس میکشم. به نظر شما چه کنم که قلبش آرام شود و اینقدر مساله را بهم یادآوری نکرده و سرکوفت نزند البته میدانم کار بسیار اشتباهی کردم و با هیچ توجیهی نباید این حماقت را میکردم.