لطفا طرز برخورد كردن با اينطور همسر رو بهم بگين
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]نامزد من يه اخلاق بد داره كه من ناراحت ميشم.اول اينكه با جمع دوستانمون بيرون رفتن خيلي بهش ميچسبه تا دوتايي جايي رفتن،تو اين سالهاي عقدمون كمي نسبت به اوايل بهتر شده با من هم دونفره ميره مياد، ولي بيشتر تمايل به جمع داره اونم دوستان نه خانواده چون خانواده ما اهل گردش نيستند و خانواده خودش هم هر كس با خانواده خانمش ميره،موضوع بدتر اينه كه تو جمع وقتي چيزي رو به من كه نامزدشم تعارف ميكنه حتما بعد از من به دوستاي ديگه هم تعارف ميكنه كه اين باعث ميشه فكر كنم فرقي براش با ادماي ديگه ندارم تو جمع خانودگيشونم تقريبا همينطوره اما نه به شدت وقتي كهبا دوستان هستيم !!!يا مثلا تو اينستاگرام لايكم نميكنه بعد اعتراض ميكنم دليل كارشو ميگه چون مال هيچكس رو لايك نكرده بودم براي همين تورو هم لايك نكردم تا كسي ندونه ديدم و لايك نزدم!!!!😡!نميدونم من حساسم يا حق دارم ؟! جديدا با دوستاي قديمي و خانماشون تعطيل ها پيك نيك ميريم و بساط مشروب دارند ولي نه در حدي كه از خود بيخود بشن ،شوخي هاي بي ادبانه ميكنند چه وقتي مشروب برند چه نخورند،انگار از زمان مجردي اين شوخيشون بوده، من بارها اين مسايل رو بهش گفتم كه فقط باعث از بين رفتن پرده هاي حيا تو جمعمون ميشه ولي يك بار رعايت كرده ولي دفعه ي بعد تا اونها اين شوخي هارو شروع كردند ايشون قول و قرارمون رو فراموش كرده!وقتي اخلاق بد دوستانش رو بهش ميگم سپر ميگيره و ميگه تو حساسي و مشكلي ندارند حتي اگر كس ديگه هم بگه همينو ميگه!خيلي تعصب داره روشون درجالي كه اونها چندين بار به ما خيانت كردند و به وضوح اخلاق بدشون رو نامزدم ديده و بهش ثابت شده و كمي متقاعد شده كه خوب نيستند ولي باز وقتي دوبار با هم رفتند و امدند و خنديدند باز همه چي يادش رفته!مساله ي ديگه اينه كه مثلا پيش دوستاش انگار اصلا منو دوست نداره مثلا ميرم پيشش بشينم ميگه برو كنار خانمها بشين يا پيش جمع ،اگر چيزي ميل ندارم انقدر بهم بلند بلند اصرار ميكنه كه علي رغم ميلم باعث ميشه قبول كنم !اما من اگر چيزي ازش بخوام قبول نميكنه حتي تو جمع دوتاييمون مثلا كمي از غذامو بكشم ظرفش كه از غداي من هم بخوره اونو سريع برميگردونه به طرف خودم!!!عوض اينكه تشكر كنه دلمو ميشكونه!ميشه بفرمايين چطور با اين اقا برخورد كنم كه از اين طور رفتارها دست برداره؟من نميتونم و ديگه نميخواهم هم جدا بشم فقط ميخوام رندگيمون بهتر بشه چون همديگرو دوست داريم[/COLOR]