-
مشکل DL
بعضی از افراد علاقه زیادی به رفتار های کودکانه از خود بروز می دهند که باعث از بین رفتن شخصیت اونها در بین اطرافیان می شود. این رفتار ها شامل خیلی از عادت های دوران بچگی از قبیل پستونک و بستن پوشک و... می باشد که من اصلا کاری به اون ندارم.
اما بعضی از افراد تنها به یکی از این رفتارها عادت دارند و رفتار اونها رفتار بچه گانه ای نیست و به عنوان مثال شایع ترین آنها شاید علاقه به بستن پوشک باشد.
مشکل من همین علاقه به بستن پوشک هست که از زمان بچگی یعنی آخرین زمانی که بیاد دارم در من وجود داشته و تا بحال که ازدواج هم کرده ام ادامه دارد. شاید برای بقیه خنده دار باشه اما هیچ کس دوستت نداره که از همسرش خواهش کنه که پوشکش کنه.
شاید علاقه من بخاطر تحریکات جنسی بعد از پوشک شدن باشه اما همین بس که بعضی از مواقع فکرش هم تحریک کننده میشه.
من علاقه ای به هیچ رفتار بچه گانه ای ندارم و در زندگی هم مشکل خاصی ندارم. من مهندسم و 25 سال سن دارم. یعنی می خوام بگم که نه از نظر اجتماعی مشکل دارم و نه سنم کمه. آیا رفتار من مشکل تلقی می شود؟ آیا اگر من و همسرم با هفته ای یک بار پوشک شدن من مشکلی نداشته باشیم باز هم مشکل تلقی می شود؟ لطفا مرا راهنمایی کنید.
-
RE: مشکل DL
-
-
دوست عزيز به تالار خوش آمدي::43:
تحقيقات متعدد نشان ميدهد جنسيت فرد توسط عوامل جنسى، بيولوژيك، روان شناختى و جامعه شناختى تعيين مى شود. كروموزوم هويت جنسى فرد را نشان مى دهد ولى هورمون جنسى هم نقش دارد و صفات ثانويه جنسى هم تاثير گذار است.
از سوي ديگر نقش هايى كه به كودكان سپرده مى شود و اشارات محيط و والدين كه تو پسر هستى يا دختر هستى و بايد چه اين طور باشي و آن طور نباشي، تاثيرگذار است. مسائل اجتماعى هم در شكل گيرى هويت جنسى نقش بازي مي کنند که در کنار هم قرار دادن اين عوامل تاثير مستقيم را بر هويت جنسي مي گذارد.
بنا بر اين گزارش بسياري از کارشناسان معتقدند مسئله اختلالات جنسي و نقش جنسي بدليل باز نشدن در جامعه و قرار گرفتن در هاله اي بنام "تابوي اجتماعي "براي بسياري از خانواده ها قابل درک نيست و اين خانواده به دليل نداشتن اطلاعات و عدم آشنايي با عوامل زمينه ساز مختلف ديگر فردي را که دچار چنين مشکلاتي است طرد و نفى مى كنند و او را مجرمى مي دانند که قابليت اصلاح ندارد.ولي به نظر من هر فردي بنا به محيطي كه در آن رشد كرده و بزرگ شده تابوهاي خاص خود را دارد كه اين موضوع ميتواند در مورد مسائل جنسي يا موارد ديگر باشد كه ميتواني با گفتگو با همسرت از اين موضوع لذت كافي را ببري .:305:
-
لطفا هر کسی به این سوال پاسخ می دهد خودش را نیز معرفع نماید. منظورم جنسیت و سن و تخصص فرد می باشد. خوشحال می شوم اگر یک روانشناس به سوال من پاسخ دهد اما اگر کسی دارای تخصص خاصی در این زمینه نیست نظر وی حداقل بعنوان نطر شخصی یا تجربه فردی برایم قابل احترام است. دوست دارم بدانم جنسیت های مختلف در این مورد چه نظری دارند. همچنین می خواهم بدانم تعداد کسانی که اینگونه هستند به چه میزان است. {مطمئن هستم که این موضوع می تواند راهنمای خیلی از افراد باشد}.
-
salam enyone. man mesle shoma alaghe be pooshak bastan daram vali motasefane dar ejtema in mozo bad be nazar miad, man ha kari mikonam nemitoonam pooshak bastano tark konam. man pesaram taghriban har shab ba pooshak mikhabam.
-
من میتونم شما رو درک کنم. اما متاسفانه حقایقی وجود داره که این کارو تو نظر همه بد جلوه میده. امیدوارم یک روزی بیاد که این مشکلات هم با راههای مناسبی حل بشه و نه اینکه صورت مسئله پاک بشه. ولی نمیتونم بگم که این کارو ادامه بده یا نه. من هم بعضی شب ها اینطوری میخوابم:shy:
-
من تجربه اي در اين زمينه ندارم براي همين نمي توانم راهكاري ارا ارائه دهم اما بدم نمي آيد در اين زمينه تحقيقاتي انجام دهم.
از دوستان اگر نظري دارند و يا اطلاعاتي در اين زمينه دارند خواهش مي كنم تا ارائه فرمايند تا استفاده كنيم.