میخوام دوست صمیمی داشته باشم
سلام از شمایی که در این مورد موفق بودید میخوام کمک کنید من احتیاج دارم که حداقل یه دوست صمیمی داشته باشم که باش برم بیرون گردش یا حرفامونو به هم بزنیم دوست دارم یه گروه تشکیل بدیم با هم تفریح کنیم مسافرت بریم اما متاسفانه نمیتونم به اون کسایی که دوس دارم باشون باشم اینو بگم فقط ادمایی میان طرفم که بیحالن یا خیلی درس خوننن یا اصلا از این کارا بدشون میاد شما چه طور این موضوع رو مطرح کردید با ادمای مورد علاقتون ؟
RE: میخوام تو یه گروه دوستی باحال باشم
عزیز من
صمیمی شدن که اینطوری نیست که بری به طرف بگی بیا با هم صمیمی شیم نه تو باید خودت این موقعیت رو مناسب کنی باید به طرفت اعتماد کنی و اعتماد اون رو هم جلب کنی من خیلی از دوستای صمیمیم هستند که یا اول با هم لج بودیم یا اینکه هیچ وقت فکر نمی کردیم دوستی ساده و خیلی کمرنگ مون تبدیل شه به یه دوستی خیلی خیلی صمیمی بد نیست اینم بگم که دقیقا من با کسی با این نیت دوستی رو بر قرار کردم ولی جای اینکه با هم صمیمی تر شیم رابطمون کاملا سرد شد و چقدر بدبختی ها که نکشیدیم
در ضمن خیلی از خونواده ها اجازه نمیدن که دخترشون با دوستاشون برن بیرون و مسافرت نباید از دوستات توقع بی جا داشته باشی که این کار رو بدتر می کنه برای صمیمی شدن نیاز به بیرون رفتن نیست من الان بعضی از دوستامو چن ساله که ندیدم یا خیلی نمیبینمشون ولی هنوز با هم کلی صمیمی هستیم
امیدوارم موفق شی و حرفام به دردت بخوره بد نیست بگی چن سالته؟ ممکنه راحت تر بشه کمکت کرد
RE: میخوام دوست صمیمی داشته باشم
23 سالمه درسته ولی...........
ا
خه من هچ خواهر ی ندارم من نمیخوام بی گدار به اب بزنم واسه همین کمک خواستم شما درد دل منو نمیدونید
من به این دوستی ها احتیاج دارم
دست اینرنتی پیدا کنید ، البته نه اینکه قرار بزارید و از نزدیک با هم باشین ، یا ازدواج کنید ، این عالیه .......
دوست اینرنتی پیدا کنید ، البته نه اینکه قرار بزارید و از نزدیک با هم باشین ، یا ازدواج کنید ، این عالیه .......
سلام . من با نظر پسر بهاري كاملا مخالفم ... عزيزم اگر واقعا دنيال صميمت يك دوست واقعي ميگردي هيچوقت اونو تو اينترنت و چت پيدا نخواهي كرد... دوستي واقعي بعد از شناخت كامل دو نفر پيش مياد ... وقتي كه كسي تو رو واسه همون چيزي كه هستي قبول ميكنه و با همه كاستيها و خوبيهات دوستت داره ... حالا چطور ميشه از يه نفر كه فقط در حد يك اسم توي اينترنت گنجونده شده انتظار داشت كه احساساتت را بشناسه و دوستت داشته باشه ؟؟؟ بهرحال اميدوارم موفق بشي و دوست واقعي تو پيدا كني ... :305:
اگر دوستي را به هدف بدست آوردن خواسته هايت پيدا كني مي شود دوستي كه تو او را پله اي قرار داده اي كه از آن بالا بروي و به خواسته ات برسي
اين دوستي چطور مي تواند صميمي باشد
دوستي را بايد خالصانه و بي چشم داشت آغاز كرد. آنوقت دو نفر به خاطر هم خطر هم خواهند كرد.
اول از همه حس اعتماد را به وجود بياور و سپس از آنها توقع داشته باش.
در محيط دانشگاه و مدرسه و اين حرفها مشخص است كه آنها به دنبال هدفي به آن مكان آمده اند و آن هم درس خواندن است. پس تقريبا زحمت شما بي نتيجه است. مي تواني از محيطهاي ورزشي و هنري هم استفاده كني. شايد در اين جور مكانها موفق تر باشي.