-
دوراهی طلاق
سلام خسته نباشد و تشکر از زمانی که میزارید و کمک حال افرادی مثل من هستید
من 24سالم الان 5ساله ازدواج کردم و همسرم 28 ساله است ایشون تا قبل از امسال واقعا مرد خوبی بودن از لحاظ اخلاقی ولی از فروردین من متوجه ارتباط همسرم با یه خانم متاهل دیگه شدم به گفته خودشون در حد تلفن بوده فقط خلاصه با وساطت خانواده هامون باهم آشتی کردیم من بعد یک ماه برگشتم سر زندگیم و دلیلشون برای خیانت مثلا کمک به اون خانم بوده که طلاق نگیره به هر حال گذشت تا یک ماه قبل متوجه خیانت دوباره ایشون شدم گویا تو مسیر یه خانم سوار کرده بودن و باب صحبت و آشنایی چند روز بعدشم من فهمیدم و علتش رو پرسیدم گفت من خسته شدم و بخاطر فشار واسترس این کارو کردم و هر وقت من تحت فشار مالی میشم به این مسئله کشیده میشم و گفت جدا بشیم منم قبول کردم و تو کارای طلاق توافقی هستیم که از من یه فرصت دوباره خواسته که رو خودش کار کنه و جدا نشیم
حالا سوال من از شما اینه با اینکه همسرم از من فرصت دوباره خواسته ولی دلش صد در صد به زندگی نیست و شوق و انگیزه رو نداره یعنی انگار جدایی و زندگی ما باهم پنجاه پنجاه است اهمیت اش واسش بنظرتون من چیکار کنم ؟؟
من این فرصت دوباره رو بخاطر این میخوام بدم که برچسب مطلقه بودن بهم نخوره ولی از یه طرف دیگه اگه یک بار دیگه تو زندگی ببینم خیانت ازش به هیچ عنوان نمیتونم تحمل کنم الان از مرحله گریه و ناراحتی هم گذشتم و از لحاظ مالی من از فروردین صددرصد شاغل میشم لیسانس حسابداری دارم بنظرتون من با این ادم چیکار کنم برگردم یه وقت دوباره این موضوع پیش بیاد دوباره باید از این مراحل بگذرم .
ایا امکانش هست ایشون دوباره بمن خیانت نکنه ؟؟؟
برای این کار چیکار کنم
ممنونم از وقتی که میزارید.
-
سلام و صبح بخیر.همسرتون توی سنیه که داره از مرحله جوانی به میانسالی پا میزاره و دچار بحران مردانگی شده اون می خواد بخودش ثابت کنه هنوز جذابه!این گذراست!یه چند وقتی خودتو بزن به ندیدن......با درک بیشتری بر میگرده!
-
سلام صبح بخیر :72:
همسرتون در این مدت ارتقا شغلی یا تشویقی یا یک موقعیت خوبی که بهش حس اعتماد به نفس بده را داشته ؟
روابط جنسی شما در حد اعتدال هست ؟
ایا شما تونستی اون رابطه احساسی وعشقی اولیه رو در زندگی حفظ کنی؟
رابطه شما با خانوادش خوب هستش؟
ایا شما اهل گیر دادنی ؟
ایا شما اخلاق حساسی دارین که اون مجبور بشه بعضی مواقع دروغ بگه ؟
همسرتون از چه ویزگی شما خرسند هست در منزل ؟
عزیز اشتباه کردی به روش اوردی چون میخاستی با بحث جدل کارت درست بشه
من با اقای مهر زاد موافقم این راه اصلیش هست تا برگرده
از امروز ظرافتهاتو بیشتر کن در زمینه اشپزی خونه داری صحبت کردن انتقاد کردن روابط جنسی
مطمئن باش اون خانم که سوار ماشینش شده اون قدر با لطافت حس تامین کنندگی بهش داده
که باعث همچین کاری شده مثلا بهش گفته من 2ساعتی امروز معطل شدم خدارو شکر شما اومدی فرشته نجاتم شدی ( حس قدرت را ببین )
چقدر تونستی در زندگی به همسرت حس قدرت تامین کنندگی بدی ؟؟
صوت کلید مرد دکتر حبشی گوش کن متوجه میشی
ایا در خونه اون ارامشی که یک مرد نیاز داره را براش فراهم میکنی
مردا فقططططط ارامش میخان
موفق باشین
-
سلام.
از نظر فرصت که بهش فرصت بده مزیتش اینه که اشتباه خودش رو قبول کرده ومیخاد روی خودش کار کنه....ولی نحوه کار کردن رو خودش مهمه.اگه جلسات مشاوره برود بهتر میتونه به نتیجه برسه.
حس اعتماد وتوانستن رو دراون تقویت کن طوری رفتارکن که احساس کنه پیش تو بهتر میتونه درد دل کنه واحساسات ونگرانی هاش رو بروز بدهد.
-
هر اتفاقی ممکنه در آینده رخ بده .
مهم اینه که یک دلیل محکم برای ماندن داشته باشید نداشتن برچسب مطلقه بودن دلیل خوبی برای ماندن در یک زندگی نیست همین طور که تنها خیانت نمی تونه دلیل کافی برای طلاق باشه.
می شناسم فردی رو که با وجود ازدواج پنهانی همسرش به خاطر بینشی که نسبت به معنای زندگی داره ، در حال مقابله با سختی های زندگی است و روز به روز مقاوم تر و استوار تر به زندگی اش ادامه می ده و در پی شناخت و حل مشکلات زندگی شه واز این مشکلات فرصت سازی می کنه برای تقویت خصوصیات مـثبتش.
و شنیده ام ماجرای فردی رو که به علت اینکه همسرش اجازه نمی داد به تنهایی سفر خارج از کشور بره ، به خاطر به دست آوردن آزادی آن هم به تعریف خودش از همسرش جدا شد.
خوندن لینک زیر رو توصیه می کنم:
http://www.hamdardi.net/thread-12372.html
-
خیلی ممنون از دوستان فکر نمیکردم به این زودی جواب بدین رو مسائلی که گفتید فکر کردم برمیگردم انشالله خدا کمک حال من و همه کاربر های سایت همدردی باشه و از همه دوستان که ج دادن بی نهایت ممنونم