شوهر کردم اما خرج شوهرمم من میدم
با سلام به همه دوستان. من از چند سال پیش این جا عضو بودم اما پسورد آیدی قبلیمو فراموش کردم.اقبلا ازینکه خانواده شوهرم تحقیرم میکردن ناراحت بودم و به پشنهاد دوستان عمل کردم و الان اوضاع خیلی بهتره. مخصوصا خاله قزی که یشنهاداشون خیلی تاثیر مثبت داشت و همه رو بکار بردم. الان مشکل خاصی با خانواده شوهرم ندارم یعنی زیاد رفت و آمد نمیکنم که مشکلی باشه . مثل گذشته وقتی میرم خونشون کوزت نمیشم همه کاراشونو بکنم اخرشم جلوی خودم انکار کنن . از خود گذشتگی های الکی که اخرشم دلخوری خودم بود زیاد از خودم نشون نمیدم. دیگم برام مهم نیست چی میگن . اما باز بعضی مسائل تو زندگیم هست که ناراحتم میکنه. میخوام کمکم کنین. شوهرمو با زور فرستادم سربازی ازینور خدا کمک کرد و یه جای خوب استخدام شدم.تا قبل ازینکه شروع بکارمو بزنم پدرشوهرم بعضیوقتا به من خرجی میداد اونم در حد بیست تومن یا ده تومن. خودم تدریس میکردم تو یه موسسه و خرجمو کم و بیش درمیاوردم اما مادرشوهرم همه جا میگفت من خرجشو تمام و کمال میدم منم دیدم اینطوریه یه بار لباس نداشتم برم عروسی انداختم گردنش که لباس بخره.برام . یه بارم دادم برام چادر خرید این دوتا باهم جمع دویست و پنجاه شد. خود مادرشوهرم تعجب میکرد فکر نمیکرد من ازش چیزی بخوام عادت کرده بود منو مظلوم ببینه در مقابل ادعاهاش. گرچه ارزون ترین چیز ممکنو خرید. از وقتی من رفتم سر کار دیگه حتی به شوهرمم یه تومن نمیدن. تمام خرج زندگی روی دوش منه. شوهرممم عادت کرده اگه بهش بگم کارتم. بده لازم دارم عصبانی میشه کارتو پرت میکنه. پول دستش نمیمونه یه دفعه حساب صفر میشه . این مشگل همیشگی ماست که سرش دعوا داریم . ازینور شوهرم بچه میخواد. من ازدواج نکردم که بار زندگی رو تنهایی به دوش بکشم ازش متنفر میشم. خانوادشم به شدت تحریکش میکنن. ایا اوردن بچه تو این شرایط درسته؟