خواستگارم مناسبه و دوسش دارم اما از راه دور زندگی کردن میترسم
سلام دختر 25 ساله ای هستم ارشد حقوق دارم , 9 ماهه از طریق یک واسطه با یه اقا پسر اشنا شدم ایشون 33 سالشه دیپلم دارن و طراحن تو کارش موفق هستش و جای پیشرفت داره , من خیلی دوسش دارم اما حس میکنم شدت علاقه او بیشتره , تو این 8 ماه تمامی اخلاقای ریز و درشتش رو میدونم از طریق اینترنت و تلفنی خیلی حرف زدیم شاید روزی 3 4 ساعت چیزی ازش برام پوشیده نیس ,هیچ وقت سعی نکرد نشون بده کهخیلی خوبه, همه چیو در مورد خودشو زتدگیش رک میگه حتی گفت سیگار میکشیده که ترک کرده , من اهل کرمانم اما ایشون تبریزین , واسه همین خانوادم مخالفن میگن دور میشی ولی خودش میگه من همیشه مهیا میکنم رفت و امدتو نه به خاطر خودت فقط به خاطر مادرت که دل نگران نشه , داداشمم تحقیق زیادی کردن تقریبا چیز بدی ازش نشنیدن اما یکی از راه دور میترسم یکی هم از اختلاف مدرک ولی خداییش ادم کم اطلاعی هم نیس , اصلا خیلی بحث های مختلفی کردیم هم فکریم
از نظر سطحه فرهنگی هر دو مذهبی هستیم خانواده هامون و تربیت خانوادگیمون مثل همه
با خانوادش اومدن خواستگاری و خانواده های هر دو همو پسندیدن اونا اصلا مشکلی ندارن اما خانواده من نگران راه دوره و اینکه فکر میکنن من دارم خودمو حیف میکنم !
با کار دولتی و مناسب هم مشکلی نداره , البته داشت اول اما الان میگه تو بخای من خرفی ندارم ,
حتی خانوادم حرف از گرفتن حق طلاق به عنوان تضمین زدن که خیلی ناراحت شد اما گغت باشه به خاطر تو قبول میکنم من طرفمو میشناسم , البته اگه ومالت طلاق بده من بعدا فسخش میکنم چون اصلا چیز خوبی نمیدونم اول ازدواح حرف از طلاق زده شه ,
میشه نظراتتون بگین ,