خواستگارمو به عنوان همسر دوست ندارم
سلام . خسته نباشید.
من 20 سالمه و تا حالا خواستگارای زیادی داشتم که به دلایل شغلی و موقعیت کلی جواب رد به همشون دادم و هیچکدوم به مرحله ای که خانواده با پسرشون بیان نرسیده. چن وقتی هس که پسر داییم اومده خواستگاریم و ازونجایی که میدونه کار برام مهمه, قول داده تو اولین استخدامی که بعد عید قراره بیاد شرکت کنه و مطمینه که قبول میشه و فقط اصرار دارن که ما فعلا به کسی جواب ندیم تا استخدام شه . از نظر اخلاقی و خانوادگی و حمایت مالی از طرف خونوادش خیلی خوبن و مادر و پدرم خیلی راضین فقط دوست دارن خودمم راضی باشم ولی من تو دلم حسی به ایشون ندارم و به ازدواج و مسایل بعدش که فکر میکنم اعصابم خورد میشه و بدم میاد. ایشون منو دوست داره و همه میگن اخلاقش خوبه و بعد ازدواج علاقه پیدا میکنی ولی من بازم نگرانم که اگه بعد هم همینطور باشم چی؟اگه به ایشون و شخصیتشون علاقه مند نشم چی میشه؟از طرفی بعد ایشون هم خواستگارای زیادی اومدن که چون به ایشون هنوز جواب ندادم نمیتونم به اینا هم جواب درستی بدم و اصلا یه جورایی از جواب دادن میترسم. خیلی نگرانم و دو دل...نمیدونم باید چیکار کنم از طرفی همه میگن فامیله و پاکه و اخلاق خوب میترسم ایشونو رد کنم اشتباه باشه و بعدا پشیمون بشم
لطفا راهنماییم کنید....ممنون