-
تجاوز پدر به دختر
با سلام
31 سال سن دارم . ارشد زبان خوندم و متاهل و دارای یک فرزند دختر.میخواستم بدونم ایا روح و روان دختری که در کودکی مورد ازار جنسی پدرش قرار گرفته مانند بقیه دختران و زنان دیگر در بزرگسالی یکسان است؟
ایا این دختر در حال حاضر حق دارد از پدر خود متنفر باشد؟ یا نه؟ البته منظورم از تجاوز رابطه جنسی کامل نیست.
دختر بچه ای که پدرش هر بار که چشم مادررا دور میدید سعی داشت خود را به او نزدیک کند. حس فوقالعاده بدی هست. خواهش میکنم یک متخصص جواب بنده رو بده.
ایا میشود گفت مردان گاها در زندگی خود دچار لغزش ایچنینی میشوند و باید از انها گذشت کرد؟ حتی پدر؟
-
خیلی عجیبه به نظر میرسه همه از این موضوع فرار میکنن که که کسی تا حالا پاسخ نداده.در صورتی که مطمئنم هر دختری تو زندگیش حالا نه پدر ولی یکی از محارم نظر سوءبه او داشته.
-
سلام دوست عزیز
این موضوع با مشاوره آنلاین توی تالار عمومی حل نمی شه
باید با روانکاو و روانشناس طی جلسات حضوری بررسی بشه.
مطمئنا تاثیرش روی زندگی اون دختربچه زیاده.
-
با سلام و احترام
همانطور که شیدا. گرامی اشاره کردند، نیاز به مشاوره حضوری با یک روانشناس بالینی دارد.
اینگونه مشکلات جزء اختلال استرس پس از ضربه ( ptsd ) قرار می گیرند.
برای مطالعه بیشتر به مقاله ذیل مراجعه فرمایید.
اختلال استرس پس از ضربه ( ptsd ) - تشخیص و درمان
نکته مهم اینست که معمولا اگر حادثه از آن دسته باشد که ماضی بعید باشد. یعنی حادثه در گذشته انجام شده و پایان یافته باشد، می توان اینگونه گفت.
یک حادثه در گذشته که مسئولش فردی هست که تجاوز کرده است.
اما مسئول حفظ ونگهداری این خاطره در ذهن و آب دادن آن و بزرگ کردن آن و پرورش آن فرد قربانی هست.
معمولا در مشاوره حضوری ، روانشناس بالینی روی قسمت دوم کار می کند. آموزش به مراجع می دهد که در زمان حال زندگی کند و دست از حفظ و نگهداری وتکرار آن خاطره بردارد و بگذارد آن فعل آزارنده در گذشته باقی بماند. و زندگی فرد جدا از این خاطر ادامه یابد.
-
ممنونم. از پاسخ مدیر همدردی . واقعیتش سالها روی این موضوع سرپوش گذاشتم . فقط چون الان باردارم این قضیه یه مقدار پررنگ شده بود .فقط میخواستم بدونم که ممکنه بدون اینکه خودم بدونم این قضیه روی من تاثیر جدی گذاشته ؟
سالها این توانایی رو داشتم که جوری رفتار کنم که انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده .
ممنون
-
با سلام
لطفا به پست قبلی ام توجه کنید.
اگر این مسئله را به ذهنتون نیاورید و فکر نکنید این ptsd که گفتم در شما کاملا حل می شود. گویا اصلا چنین چیزی در زندگی شما نبوده است.
تنها چیزی که به شما آسیب می رساند پرو بال دادن به این خاطره زجر آور ونگرانی هایش هست.
اگر کنترل کنید حل هست.
و اگر نمی توانید باید به روانشناس بالینی مراجعه کنید تا کمک کند این مسئله را فراموش کنید.
با تشکر
=============
پاورقی:
چون اینگونه تاپیک ها طبق بند 22 قوانین همدردی به انجمن آزاد منتقل می شود. بنده این تاپیک را قفل می کنم تا بعد از مشاهده پاسختون انتقال دهم
با تشکر