-
حالم خرابه از ظاهر خودم
سلام پسری هستم که تازه رفتم توی 18 سال قدم170 هست و وزنم63.5 از مشکل قدم رنج میبرم به طوری که افسرده شدم و فقط گاهی وقتا که توی ایینه خودمو میبینم خوشگلم میرم خیابون اگه زشت باشم نمیرم
چکار کنم قدم بلند شه؟
راستی سرم هم از تنم گنده تره دور سرم58 هست فکر میکنم و از اینم رنج میبرم
رنگ پوستمم سفیده و چهرم زشت نیست
نمیدونم چکار کنم
از ازدواج ایندم میترسم :(
داداریم بدین
راستی دلداری الکی ندین :}
-
سلام
واقعا اینایی هم که گفتی شد مشکل؟
من 23 سالمه قدم هم 165 هست باهاش هم هیچ مشکلی ندارم
به نظر من مشکل اصلی شما نداشتن اعتماد بنفس و مقایسه خودت با دیگران هست
زن ها بیشتر به جای اینکه عاشق قیافه همسرشون بشن عاشق اقتدار و اعتماد به نفس و اخلاق همسرشون میشن
سعی کن روی اخلاقت کار کنی تا چهره
-
اخلاقمم عالیه
دیگه توی این حواشی میرم دوس دارم قدم بشه180:(
الان دور سر58زیاد نیس؟:(
-
سلام دوست عزیز.
آقا خدا وکیلی تا حالا هر عیب و ایرادی رو شنیده بودم به غیر از این دور سری که شما فرمودید.
بابا در این حد هم میلیمتری به ظاهرتون گیر ندید. خانم ها حق دارن بیشتر نگران باشن ولی جنس مذکر بیشتر رو حساب اخلاق و ابهت مردانه اش به دل خانومه میشینه.
حتی درگوشی عرض کنم، بعضی از خانم ها تمایلی به خوشگل یا خوشتیپ مضاعف بودن همسرشون ندارن.
یه چیز عادی و Regular میخوان به اصطلاح !
از زندگیت لذت ببر.
اگه زیاد هم نگران قدت هستی. الان بهترین سن رو برای ورزشهایی از قبیل والیبال یا بسکتبال داری.
-
ممنون از پاسختون
در کل بنظرتون قد 170 برا ی پسر 18 ساله کم نیست؟
و دور سر58؟
-
سلام به نظرم نه قد 170 کمه نه دور سر 58
احساس میکنم شما کمی لاغر هستید که فکر میکنید سرتون بزرگه
سنتون الان خیلی مناسب رشد هست پیشنهاد میکنم حتما برید دکتر یه سری دارو ها و رژیم غذایی براتون مینویسه با یه سری ورزش ها که تا 22 سالگی اگه انجام بدید تاثیر خوبی روی قد میزاره فقط این نکته رو بگم که به هیچ عنوان خودسر دارو یا تغذیه خاصی رو استفاده نکن که عوارض خیلی بدی داره
بعد از چند سال هم که به قد دلخواهتون رسیدید میتونید برید بدنسازی و روی هیکل خودتون کار کنید که چاق بشید
سعی نکن زندگیتون رو کلا وقف این چیزا کنید یه برنامه ریزی کن که هم به زندگیت برسی هم به این کارها
-
در مورد قدت که خیلی خوبه ، نمیخوام ناامیدت کنم ولی توی این سن معمولا صفحات رشد بسته میشن ، من قد خودم 163 هست. مشکلی هم باهاش ندارم ، بقیه هم مشکلی باهام ندارن :) ولی خب معمولا کفش پاشنه دار میپوشم ، با کفش پاشنه دار حدود 169-170 میشه قدم و خب دیگه برای من کافیه ^_^ تو هم بخوای میتونی یه کفش پاشنه دار بگیری حدود 175-176 میشه قدت
توی گوگل سرچ کنی "کفش پاشنه مخفی مردانه" برات میاره...
زیاد بهش گیر نده! آدمایی معمولا از قدشون شکایت میکنن که نمیتونن مشکلات زندگی رو حل کنن و دنبال یه بهانه هستن براش ، و چه چیزی بهتر از قدشون!؟ :))