میخوام یه زن واقعی باشم و همسرم رو جذب کنم
سلام دوستان،من تازه عضو شدم امیدوارم منو به جمعتون بپذیرید. :43:
من و همسرم دوساله که عقدیم و بخاطر مشکلات مالی هنوز نتونستیم بریم سر خونه و زندگیمون متاسفانه.
هر دومون همدیگر رو خیلی دوست داریم اما بخاطر دوریمون (همسرم مجبوره تو یه شهر دیگه هم درس بخونه و هم کار کنه) خیلی مشکلات داشتیم.
مخصوصا این اواخر،خیلی اوضاع بدتر شده و مدام با هم بحث می کنیم... . بعضی وقتها همسرم خیلی بد صحبت میکنه و شده که گاهی مثلا بگه "تو چقدر نفهمی" و امثال این حرفها... .
منم متقابلا واکنش نشون میدادم و یااشتباهات گذشته ش رو پیش میکشیدم و اوضاع بدتر میشد.بعد بهم میریخت و من مجبور میشدم کوتاه بیام و گاها التماسش کنم (!) تا آروم باشه.البته فرداش خودش هم پشیمون بود و ازم عذر میخواست.
اما این دعواها خسته م کرده.. احترامی که پیش همسرم داشتم از بین رفته و حس میکنم کم کم داره نسبت بهم سرد میشه...
بارها خواستم باهاش صحبت کنم و ازش بخوام در کنار هم مشکل رو حل کنیم اما هربار بهانه میاره که من تحت فشارم (و حق هم داره البته!) و این حرفها...
البته از حق نگذریم همسرم مرد فوق العاده خوبیه ولی این شرایط هر دومون رو خسته کرده.
عذر میخوام که زیاد نوشتم،لطفا کمکم کنید چجوری این اوضاع رو درست کنم... واقعا درمونده شدم...