چطوری با جاریم کنار بیام؟
سلام دوستان همدردری من مینا 28 سالمه چند ماهه نامزد کردم همسرم 30سالشونه هر دو ازدواج دوممون هست بچه هم نداریم همسرم خیلی پسر خوب و باشخصیتی هست از نظر تحصیلات مالی و ظاهر و اخلاق و خانواده همه چیزش خوبه خیلی آقاست و باشخصیته و مهربونه منو خیلی دوست دارم منم همینطور البته. مشکل من اینه که ایشون یه زنداداش دارن که جاری من هستش اصلا با من حرف نمی زنه هربار که دیدمش باهام حرف نزده فقط سلام و همین منم اصلا خونشون دعوت نکرده همسرم و پدر و مادرش رو گفته و رفتن خونشون ولی اصلا بمن هیچ تعارفی نکرده حتی چه برسه به دعوت.نمیدونم چطوری باهاش رفتار کنم خیلی تو قیافه است در صورتیکه من از اون سرتر هستم تو همه چیز .دیروز خونه مادر شوهرم بودم اونم بود اصلا حرفی نزد بامن تو قیافه بود حس میکنم مادر شوهر و پدر شوهرم خیلی اونو بیشتر تحویل میگیرن دیشب حالم خیلی بد شد خیلی اصلا بهم خوش نگذشت همش چشمم به ساعت بود که بگذره برگردم خونمون.همسرم هم خیلی ناراحت کردم با رفتارم بیچاره همسرم همه کاری برام میکنه ولی نمیدونم چرا ناراحت بودم چند روز پیش برا همسرم و خانوادش بستنی خریدم شیرینی گوشیم بود بعد نخورده بودن تو یخچال مونده بود مادر شوهرم دیشب به جاریم گفت زنگ بزنه شوهرش که چند تا دیگه از این بستنی ها بخره کم بود تا همه بخوریم بعد زنگ زد به شوهرش گفت از این بستنی ها بگیر نیمه زپرتی ها. خیلی ناراحت شدم مهمونی زهرمارم شد همش تو خودم بودم اونم که همچنان تو قیافه پدر شوهر و مادر شوهرم هم خیلی هواشو داشتن .