-
نمیدونم ازدواج کنم یا ن
سلام. من ۲۲ سالمه ولیسانس دارم از وختی کوچیک بودم خاستگار داشتم ک بلاخره تو ۱۷ سالگی نامزد کردم ک بدلایلی
نامزدی به هم خورد از اون موقع تا حالا هم هر سال چنتا خاستگار دارم حتی توی دانشگاه چند نفری به من پیشنهاد ازدواج
دادن اما همه ی خاستگارامو به بهانه های مختلف رد کردم چون از هیچ کدوم خوشم نمیومد ولی احساس میکنم
داره دیر میشه دلم میخاد ازدواج کنم اما با کسی ک منو واقعا دوست داشته باشه خیلی از خاستگارام میگفتن ک منو خیلی دوس دارن اما من
باور نمیکردم یا شاید چون ازشون خوشم نمیومد باور نمیکردم . آقا من دوس دارم یکی عاشقم باشه باهاش ازدواج کنم
دلم عشق میخاد چیکار کنم؟؟؟؟:203:
-
یوزرتون اشناست فقط انگار از تعداد z هاش کم یا زیاد شده اما فک میکنم اطلاعاتی که دادید از جمله سنتون با اون خانوم نمیدونم چنتا z فرق داره
جریان چیه؟
-
اون سه تا z داشت ، تاریخ عضویت ایشون هم جدید هست
-
سلام صبح بخیر
:72:
آقا من دوس دارم یکی عاشقم باشه باهاش ازدواج کنم ؟؟؟
این جمله را کاملش کن
از نظر شما عاشق بودن یعنی چی ؟؟
دوست داری کسی که قراره باهاش ازدواج کنی از قبلش بدونی که واقعا عاشقت هستش ؟؟
این مدل عشق بایستی در اونایی پیدا کنی که مثلا در دانشگاه یا مکان عمومی دوست شدن بعد هم باهم ازدواج کردن
آقایی که پایبند اصول اخلاقی هستش و راه درست را پیش میگیره ومیاد خاستگاری با خانوادش
از کجا باید بفهمه که شما در ذهنت چی میگذره ؟؟
شما در ابتداباید معیار هایی رابرا خودت وخانوادت مشخص کنی
ممکنه زیبایی باشه ؟ که فکر میکنم اولین و مهمترین معیارت هستش
تحصیلات ؟
فرهنگ خانواده ؟
اصول های اخلاقی خاصی ؟
پاک بودن طرف مقابل ؟
شغل خوب
ولی یه چیز مهم را فراموش نکن یکی اصل ونصب و دیگری ذات خوب داشتن
که این با شناخت خانوادهها از هم امکان پذیر نمیباشد
و وقتی آقایی جنم کار داشته باشه در هر موقعیتی قرار بگیره خودشو مسئول خانوادش میدونه وبرای تامین کنندگیشون
هرسختی را تحمل میکنه به این موضوع دقت کن
ممکنه الان متوجه نباشی ولی مطمئنا پدر مادر حواسشون هستش
آقایون در ابتدا با چشم عاشق میشن بعد کم کم که میگذره عاشق رفتار های خوب و به جا میشن
در ابتدا عاشق صورت زیبا و در ادامه عاشق سیرت زیبا میشن
اگه خانمی در زندگیش از همون ابتدا سیرت و کردار ورفتار درست ومنطقی داشته باشه
همیشه مردش عاشقش هست حتی در زمان کهولت
موفق باشین
-
با سلام
این تاپیک قفل می شود
با توجه به اینکه این نام کاربری مشابه دارد و نامناسب هست. لطفا یک نام کاربری مناسب انتخاب کرده و از طریق لینک تماس با ما ارسال کنید تا تاپیک شما باز شود.
با تشکر