خیلی فکر و خیال می کنم علتش چیه؟
سلام دوستان. وقتتون بخیر
دختری هستم 21 ساله...
نمیدونم این مشکلو از کجا بگم و نمیدونم علتش استرس هست یا نه؟
من شب ها که میخوابم همش فکر میاد توی ذهنم. مثلا فکر روزی که گذشت. اگر به کسی حرف زده باشم همش میاد توی ذهنم که نکنه حرف بدی زدم یا نه همین طوری معمولی که با کسی صحبت میکنم
شب که میخوابم میگم اه اصن این چه حرفی بود که زدم (درحالی که حرف بدی هم نبوده)
بعد وقتی کاری پیدا می کنم که فردا باید برم سرکار، همش به خودم میگم وای حوصله کار کردنو ندارم یا از پسش بر نمیام و هزار جور فکر و خیال دیگه.
وقتی هم که خواستگار میاد دقیقا همین طوریم. میگم نه اصلا نمیخوام ازدواج کنم. چطوری من وارد یک خانواده جدید بشم؟ اصلا نباید ازدواج کنم یا ازدواج سخته و ... حالا این در حالی هست که در طول روز اصلا این طوری فکر نمیکنم و خیلی هم خوشحالم.
کلا شب که میخوام بخوابم بیشتر به روزی که گذشته فکر میکنم و بیشترم خودم رو سرزنش میکنم در حالی که اصلا کار بدی هم نکردم یا اگر فردا قراره جایی برم همش بهش فکر میکنم. خیلی اذیت میشم. خیلی هم سعی میکنم به این چیزا فکر نکنم و مثلا چیزای خوب بیاد توی ذهنم ولی نمیشه. ح
حتی گاهی خوابم میبره بعد اگه یه موقع بیدار بشم همون فکرا دوباره میاد توی ذهنم. این وضعیت منو ناراحت کرده چون باعث شد یکی از خواستگارامو به همین خاطر که شب فکرای بیخود کردم صبح تا بلند شدم زنگ زدم و جواب رد دادم.
ممنون میشم راهنماییم کنید علت چیه؟
قبلا این طوری نبودم الان شاید یکی دو ساله این طوریم که این اواخر شدیدتر شده.
با تشکر