تفاوت هاي جزئي ولي پرشمار بين من و نامزدم
سلام.من ٢٥ سالمه و نامزدم (در واقع دوست دخترم) هم ٢ سال از من كوچيكتره.من ارشدم و ايشون كارشناسي.الان دنبال كارم تا زودتر به خواستگاريش برم ولي ١كم اختلاف اخلاق و سلايقمون زياده؛ كه نگرانم كرده. هرچند كه بهرحال من به خواستگاريش ميرم چون واقعا همديگرو دوست داريم (و بيش از حد بهم وابسته) و نميخوام كه با احساساتش بازي بشه و ضربه بخوره(هرچند كه از ازدواجمون هم ميترسم ولي اميدوارم با كمك خدا بتونيم باهم كنار بيايم).مشاور هم هنوز نرفتيم؛ شايد ميترسيديم كه بگه به درد هم نميخوريد. ميخواستم از دوستان كمك بگيرم ببينم نظرشون چيه؛ كه ما ميتونيم باهم خوشبخت بشيم يا نه؟
شما تقريبا در هرزمينه اي كه فكر كنيد ما اختلاف داريم؛ البته از نظر من اين اختلافات اكثرا سطحيه و به زندگي مشترك آسيب نميزنه ولي وقتي ميبينيم كه تعدادش انقدر زياده نگران ميشيم. مثلا از نظر اعتقادي هر دو اهل نماز و روزه و واجبات هستيم ولي من اهل هيئت رفتن نيستم؛اما ايشون دوست دارن بعضي مناسبت هارو هيئت برن و قبول هم نميكنند كه من نرم.
يا اينكه من ترجيح ميدم از مناطق متوسط خريد كنم چون حس ميكنم بالاشهر پول جاشون رو هم از ادم ميگيرن ولي ايشون بيشتر از جاهاي شيك خريد ميكنن. يا اينكه من اگرم پول داشته باشم دلم نمياد براي ماشين عروس كلي پول اجاره ماشين بدم ولي ايشون كلا اعتقاد داره آدم براي لذت از زندگيش نبايد انقدر فكر پول باشه و مثلا بايد ٤ ميليون پول آرايشگاه عروس بده يا ١٠ ميليون براي فيلمبرداره بده؛ ولي من زورم مياد.
يا حتي در مورد سفر هم ايشون جاهاي تاريخي و جديد رو دوست دارن ولي من به جاي اينكه هربار ١جاي جديد برم ترجيح ميدم چند بار برم كيش يا شمال، كه ميدونم بهم خوش ميگذره (از جاي تاريخي هم كه متنفرم).اما ايشون ميگه ادم بايد دنيا ديده باشه. خلاصه به همين منوال در اكثر سلايق ما باهم اختلاف نظر داريم؛ كه البته به جز مورد نحوه ي پول خرج كردن بقيش چندان حاد و فاحش نيست.ولي همونطور كه گفتم بسيار متعدده!!( حتي در خورد و خوراك؛ انتخاب مدل مو؛ انتخاب شغل؛ رفتار با گارسون رستوران و برخورد با فروشنده و ...).
از نظر اقتصادي (هر٢جزو قشر متوسط هستيم) و فرهنگ خانوادگي (منظورم فرهنگ ديني و حدود روابط با اقوام و...) تقريبا شبيه به هميم.البته اين رو هم بگم كه اعتقادات پدرامون در مورد مسئولين سياسي كشور متفاوته(يكي ممتنع و يكي مخالف).(هرچند كه من و خانومم هردو موضعمون بي طرفه)
معذرت ميخوام كه پرحرفي كردم.ممنون ميشم راهنماييم كنيد.