قدبسیار بلند و مشکلات وحشتناک آن......
سلام من علی هستم 23 ساله..
مشکل من دقیقا از جایی شروع شد که فهمیدم قدم به نسبت بقیه افراد جامعه بلندتره همچنین قد من 203 سانتی متر هستش...من یه مدت بسکتبال و یه مدت هم والیبال کار کردم ولی به خاطر 2 مورد نتونستم موفق بشم.یکی اینکه دیر شروع کردم و یکی هم اینکه تو این 2 رشته به خصوص بسکتبال افراد زیادی بودن که از لحاظ قدی هم قد من و حتی بلندتر از من بودن که از بچگی شروع کرده بودن و رسیدن بهشون واقعا سخت و غیرممکن بود...
.
از زمان نوجوانی تا الان مشکلات بزرگی تو زندگی من به وجود اومده مثلا موقع خرید لباس واقعا زجر میکشم, موقعی که تو پیاده رو راه میرم همه بهم چپ چپ نگاه میکنن و کاهی وقتا جمله هایی مثله ماشالا ,وای چه بلنده و یا عجب قدی داره میشنوم...
تازه به غیر از این مشکلات, مشکلات دیگه ای هم هست که به خاطر اینکه خسته نشین نمیگم...
ولی ناشکری نمیکنم چون یه سری خصوصیات هم دارم مثلا پوست روشن و چهره تقریبا زیبایی دارم و یا اینکه کلا آرومم و از نظر اخلاقی با همه میسازم...از لحاظ مالی هم خوشبختانه دستمون به دهنمون میرسه
یکی از مشکلاتی که الان من بهش برخوردم مشکل ازدواجه...
دقیقا نمیدونم برم خاستی چه اتفاقی واسم میوفته.واسه همین هیچ وقت تا حالا یه لحظه هم به اینکه برم خاستگاری فکر نکردم...
شاید این ترس خاستگاری و اینکه هیچ دختری حاضر نشه با من زندگی کنه باعث بشه من هیچ وقت خاستگاری نرم...
واقعا کاش میشد 10 سانت قد من کوتاهتر بود...