+معنی حرفش چیه باید چکار کنم؟
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من پسری هستم که شرائط ازدواج رو کاملا دارم سنی کاری و غیره
مدتی قبل با خانومی اشناشدم که این رابطه صرفا تحصیلی بود بعد از گذشت مدتی احساس کردم بهش علاقه مند شدم به همین منظور یک تحقیق مختصر توسط یکی از آشناها انجام دادم که خیلی مثبت بود تصمیم گرفتم موضوع را با اون خانوم در میان بگذارم و اول خیلی سربسته و محترمانه از خودش اجازه گرفتم که یک ربع وقت بده به من تا یک مطلب خصوصی را در میان بگذارم موافقت کرد وقتی روز مقرر رسید بهترین لباسمو پوشیدم و مطلبو با رعایت احترام گفتم ولی اون گفت هیچ احساسی به من نداره پیش خودم گفتم حتما بار اول بود اینطوری گفته می خواد منو امتحان کنه یک بار دیگه به فاصله دو روز مسرتر گفتم ولی دوباره حرفشو تکرار کرد وقتی حرفمو ادامه دادم تو چشمام نگاه کرد و گفت اصلا دوست ندارم در ضمن بین حرفاش پرسیدم آیا پای کسی تو زندگیش هست یا نه که گفت تو زندگیم کسی نیست و در مدتی که در کلاسهای مختلف و یا محیطهای مختلف با اقایونی که برخورد داشته بنده از لحاظ اخلاقی و شخصیت از نظر ایشون بهترین بودم.
حالا نمی دونم با این علاقم چکار کنم ؟ برام خیلی سخت فراموشش کنم چون از صمیم قلب دوسش دارم و نیتم ازدواج
از خانومهای تالار می خوام نظر بدن با تشکر فراوان از همه عزیزان
RE: معنی حرفش چیه باید چکار کنم؟
دوست عزیز وقتی اون به شما هیچ علاقه ای نداره بهتره شما هم زیاد پا فشاری نکنید.
بهتره اول دلیلش رو از خودش بپرسید. بپرسید آیا فعلا قصد ازدواج نداره یا کلا نظرش راجع به شما منفیه !؟
سلام رفيق . اميدوارم حالت خوب باشه
ببين دوسته من تو كه توقع نداري با همين دفه هاي اول كه بهش ابراز علاقه كردي بهت جوابه مثبت بده (نكنه ميخواستي تا بهش گفتي بپره بغلت بهت بگه منم از سالها پيش عاشقت بودم)
براي عشق بايد جنگيد . تو هم كه ميگي دختره خوبيه . پس ارزش داره پاي خواستت واستي
نه التماس كن . نه گدايي . براش بجنگ
اصلن شايد اون براي اينكه بفهمه چقدر دوسش داري پيش خودش گفته يه مدت با خواستت مخالفت كنه
ببخشيد كوتاه بود . التماس دعا
يه مدت بذار مساله مسكوت بمونه مثلا 1-2 يا 3 ماه ...
در اين فاصله ايشون به شما فكر خواهد كرد ...بعد مجددا مساله رو مطرح كن اگر نظرش مثبت باشه ديگه اونقدر صريح جواب منفي نميده ..
موفق باشي
سلام دوست من :72:
عموما در زندگی همه ی انسانها مقاطعی وجود دارد که فرایند رسیدن به مقصود ، منجر به شناخت دقیق تر ایده آلها ، واکاوی نیازها ، تجدید نظر در خواستها ، تمرین رفتارهای جدید و ... می شود و این پیچیده ترین و در عین حال موثرترین مراحل رشدد انسان را تشکیل می دهد ...
نمی دونم معیارهای اصلیتون برای انتخاب همسر و ازدواج چیه ؟ بهش فکر کردین یا نه ؟چقدر به این مساله (تشریح و تدقیق معیارها) اهمیت می دین ؟ و ...اما توصیه می کنم قبل از هر اقدامی برای برقراری ارتباط مجدد با این خانم ، یک بار دیگه معیارهاتون برای انتخاب همسر رو مورد بررسی قرار بدین .این بررسی به شما کمک می کنه که بفهمید آیا انتخاب درستی داشتین یا نه ؟
مطمئنا در صورت یقین بیشتر به درستی انتخابتون ، انگیزه و خلاقیت بشتری هم برای حل این مشکل پیدا خواهید کرد .
لینک های زیر رو حتما بخونین :
- نقش عشق و عقل در ازدواج؟!
- لینک مقالات گلچین : مشاوره ازدواج
موفق باشید.
با سلام
از راهنمایی عزیزان سپاسگزارم(cg art,mohsen,winter,طاهره خانم)
اما یک سوال طاهره خانم
در حال حاظر من می خوام بدونم اصلا تکرار خواستم ضرورتی داره یا باید فراموش کنم بررسی مجدد معیارهام بعد از این تصمیم می تونه کمکم کنه
در ضمن از آدرسهای که دادید بسیار ممنون وسپاسگزارم مفید بود:72:
سلام
لطفا جواب بدید و نظرات خود را بنویسید :203:
سلام
به انضمام صحبتهاي نه چندان کمي که تو اين موضوع داشتيم من فقط همين يه چيزو بگم: شايد چيزي که الآن شنيدنش خوشحالتون کنه فرداي نه چندان دور در نهايت آرامش! شما رو از گوينده ناراحت کنه!
پس قبل از بکارگيري صحبتايي که در پي شنيدنش هستيد و من احساس ميکنم کاملاً ميتونم اونا رو حدس بزنم، ببينيد از چه کسي ميشنويد و چرا براتون لذت بخشه؟...{احتمالاً حرفايي که شنيديد در راستاي علاقه قلبي و احساس شديدتون نيست؟!}...
«در پناه حق»
سلام
می دونم منظورت چیه n_z_aram سعی می کنم