چرادیگران خیلی راحت به من توهین وبی احترامی میکنن؟
سلام
خیلی وقته متوجه شدم که علی رغم تلاشی که برای کمک به بقیه یاجابازکردن تودلشون میکنم من پیش آدمهاارزشی ندارم درواقع اونهاارزش زیادی برای من قایل نیستن وتاموقعیتی برای دلخوری وعصبانیت پیش میادخیلی راحت همه به من بی احترامی میکنن این همه که میگم شامل شوهرودوست وخانواده شوهروفامیل میشه
مثلابعداز5سال که فکرمیکردم خانواده شوهرم دوستم دارن فهمیدم نه اونهااصلاارزشی برای من قائل نیستن وبقول خودشون فقط بخاطرپسرشون احترام گذاشتن این احترام هم ظاهری بوده ومن چون دوسشون داشتم فکرمیکردم اونهاهم منودوست دارن
همیشه آماده کمک به بقیه هستم دلم براشون میسوزه اماهمین آدمهاوقتی خرشون ازپل میگذره خیلی راحت چشمشونورو همه چی میبندن درصورتیکه من هنوز بخاطر کاری که یه نفرچندسال پیش برام انجام داده همیشه سعی میکنم برای طرف جبران کنم یابهش احترام بذارم امااکثرمواقع من باناسپاسی روبه رو میشم
دررابطه باشوهرم اونقدردلخوری هاموکش میدم وتکرارمیکنم که بدترین حرفهارو بهم میگه وقتی توهین میکنه سکوت میکنم اماقلبم ازحرفاش هزارتیکه میشه بعدعذاب وجدان میادسراغ شوهرم وسعی میکنه جبرانش کنه اماواقعا حرفاش مثل یه خنجرتوقلبم میمونه هی فکرمیکنم هی غصه میخورم
کلا متوجه شدم که اولش باآدمهارابطه خوبی دارم اماآخرش رابطه به شکل بدی تموم میشه وکاربه توهین میرسه مثلاجاهایی که کارکردم آخرش جنگ ودعوا پیش اومده دوستانی که داشتم اکثرارابطم باهاشون بدتموم شده
وقتی یه مشکلی پیش میاداونقدرکشش میدم که آخرکاربه توهین وقطع رابطه میکشه
ازخودم راضی نیستم حس خوبی ندارم ازاینکه میبینم همه بهم بی احترامی میکنن ناراحتم دست خودم نیست گاهی ام وقتی طرف درصددجبران برمیاداونقدرزودنرم میشم وباطرف عادی رفتارمیکنم که برای مدتی بازرابطه خوب میشه وبازازهمون طرف بی احترامی میبینم