حرکتی از همسرم که خیلی بهم برخورده و نمیتونم نادیده بگیرم
سلام
من و همسرم 9 ماهی هست که عقد کردیم ولی هنوز زندگی مشترکمون رو شروع نکردیم ، من معمولا یک روز در هفته میرم خونشون یه دست لباس راحتی هم گذاشتم اونجا چند روز پیش رفتم خونشون موقعی که میخواستم برم خونمون خانمم لباسای منو اورد بهم داد گفت داری میری اینارم ببر کثیف شده بشوری، همون موقع هم ماشین لباس شوییشون داشت کار میکرد و مامان خانمم لباسای خودشون رو انداخته بود تو ماشین ، چیزی نگفتم لباسارو گذاشتم تو کیفم و اومدم خونمون ولی این کارشون خیلی بهم برخورده و همش با خودم فکر میکنم مگه لباس من چه ایرادی داشته ننداختن تو ماشین ، از طرفی مامان خودم هم که بهش گفتم لباسامو بنداز ماشین موضوع رو فهمیده و خیلی ناراحت شده و تماس گرفته با مامان همسرم صحبت کرده و گفته اگه من با دختر شما همچین کاری کنم ناراحت نمیشین؟ مامان همسرم هم گفته این وظیفه ما نیست و خلاصه اینکه بهشون برخورده و حالا خانمم میگه مادرت نباید همچین حرفی میزده و....
جد ازین مسائل من چیزی نگفتم نه به همسرم نه به مادرم اما ازین موضوع به شدت دلخور شدم و نمیدونم چطور با این دلخوری کنار بیام ، اصلا این کار همسرم از نظر من درست نبوده یا واقعا کار درستی نکرده؟