غرورم شکسته.ازعشق تا دلشکستگی.حال بدی دارم.کمک لطفا
سلام.من توضیح زیادی ندارم که بدم.ولی از یک علاقه دوطرفه سریعا به بی توجهی و دلشکستگی رسیدم . چند روزه که حال خیلی بدی دارم
اخرین ارتبطا همین دو روز پیش بود.که از چندتا پیغامی که توی وابر دادم به زور و نه از روی علاقه که به خاطر احترام یکی از خواهر برادرهام که همیشه میبینتش جواب یکی دوخطی بم داد.
اضاقه هم بگم که بااینکه علاقه دوطرفه بود تمام ارتباطات بخاطر عجولی و کم طاقتی بنده از طرف من بود.کمی هم اصرار و عجله اضافه بفرمایید حالا هم که همه چیز به هردلیلی خراب شده
به شدت حالم بده و غرورم شکسته و نمیدونم چطوری باید خودمو اروم بکنم.خواهشا هرچیزی در این زمینه میتونه بهم کمکی بکنه بفرمایید.از جمله اینکه حالا جای اون همه فکر به اون رو با چی پر کنم که نشینم زیر پتو گریه کنم و افسردگی من تشدید نشه
همدلی همدردی پیشنهاد هرکاری بلدید دریغ نکنید نیاز دارم
یه چیزی رو هم برای تمام دخترخانمای تالار بگم.توروخدا اگه احساساتی و وابسته و ضعیف هستید حتی تا روز عروسیتون خیلی خودتون رو وابسته یه ادم از جنس مرد نکنید.حتی اگه فکر میکنید فرشته روی زمینه.
- - - Updated - - -
من یک خانم بالای بیست و پنج سال هستم.طریقه اشنایی و چیزای دیگه هم الان مهمنیست.مهم حال خراب من و نیاز هب کمک به روحیه من هست