افسردگی، عدم اعتماد به نفس،مشکل در هدف گذاری، ترس و افکار منفی
سلام به همه دوستان عزیز
منو کمو بیش دوستان میشناسن تاحالا چند تا تاپیک داشتم که بعضیاش به نتیجه رسیده بعضیام نه.
من 24 سالمه،کارشناسی معماری و الانم بیکار توخونه هستم(اصلی ترین مشکلمم همینه)،بخاطر وضع مالی نامناسب هیچ کلاسی نمیتونم ثبت نام کنم و بخاطر محدودیتای وحشتناک مادرم کلا از خونه نمیتونم بیرون برم.
مشکل من دقیقا چیزیه که تو عنوان تاپیک آوردم تقریبا نزدیک 1 سال پیش تاپیکی داشتم که این لینکشه: http://www.hamdardi.net/thread-37317.html
اون موقع داشتم واسه امتحان ارشد میخوندم که متاسفانه قبول نشدم رتبم بد نشد اماخب ظرفیت 60 نفر بیشتر نبود و من 90 شدم.
تمام مشکلاتی که تو اون تاپیک آوردمو الان به شکل بدتری دارم افسردگیم واقعا بده هیچ امید و انگیزه ای واسه زندگی ندارم هیچ هدفی ندارم و اصلا حتی واسم مهم نیست زندگیم چی میشه.
مدام ذهنم پر از افکارمنفیه مثلا همش فک میکنم من لیاقت هیچی ندارم، زندگیم درست نمیشه،ازون آدماییم که همیشه بدبخته و...
اعتماد به نفسم به صفر رسیده خودمو یه آدم بی مصرف به درد نخور میدونم که عرضه هیچ کاری نداره.
هیچ هدفی واسه آینده و زندگیم ندارم و روزام کاملا الکی میگذره.
ازین شرایطم واقعا خستم و امکان مراجعه به مشاور حضوریم ندارم خواهش میکنم کمکم کنید چون واقعا کم آوردم