چطوری توی این اوضاع جامعه به ازدواج فکر کنم؟
سلام. لطفا هرکسی میتونه بر هرکدوم از سوالاتم جواب بده بخصوص اونهایی که مربوط به شخصیت مردهاست رو اقایون جواب بدن لطفا
من اخیر کمی بیشتر از گذشته به ازدواج دارم فکر میکنم.من 27 سالمه تقریبا و خب به کسی بخوام فکر کنم توهمین رنج سی هست و یا بالای سی سال که مورد علاقه خودم هست
حالا سوالاتم وقتی میخوام به یکنفر فکر کنم میگم الان همه میگن یه پسر سی و چندساله محاله رابطه ج سی نداشته باشه وگرنه مریض بوده.حالا وقتی میبینم یه ادمی که مریض هم نیست خیلی هم مقید دینی نیست و اوضاع مالیش هم داشته چطوری به یک ادمی فکر کنم که با زنی دیگه خوابیده؟
چطور وقتی از هرگوشه زندگیش میشه یه چیزی بیرون کشید که ازارم میده بهش فکر کنم؟
چطور وقتی میبینم دختر بی حجاب و زیبایی که از من هم کوچیکتر هست رو فالو کرده که خب همکار نیستن چون ازش کوچیکتره و فقط هم رشته و دوست میتونستن باشه.چطوری به همچین ادمایی اعتماد میشه کرد؟
واقعا اقایون بگن ادمی که سنش کم هم نیست و میاد جلوی دوستان و بعد از یه اشنایی مختصر چندساعته ابراز علاقه میکنه رو چطوری میشه درابرش نظر داد؟ د=دل پاکه و رک وراست؟! هوسبازه؟! یا احتمالا رفتار ادمو اشتباه گرفته و دنیال چیز بدیه؟
واقعا با رابطه ج سی داشتن مرد چطوری میشه کنار اومد؟بهرحال من که نمیتونم با پسر 22 ساله ازدواج کنم
راستی دلیل ازدواج نکردن پسر بالای 32،33 ساله چیه اقایون؟ این ادم میتونه ادم خوبی باشه؟
من خیلی میترسم.راهنمایی کنید
همه سوالایی که پرسیدم مربوط به یک مورد نبود .ولی اگه فرض رو بر این بزارید که یکنفر همه اینها رو هم داره و جواب بدید اشکالی نداره