چطور میتونم ازینکه توسط دیگران قضاوت میشم بهم نریزم؟
سلام به همگی..
اول از همه بگم که من از تاپیک قبلی هیچ نتیجه ای نگرفتم :-( با اینکه کلی هم توضیح دادم و امیدوار بودم به کمک شما مشکلم حل شه.. انگار عنوان مشکل داشت و منم بلد نبودم عوضش کنم ..
فقط با توجه به راهنمایی یکی از دوستان متوجه شدم واقعا آرامش یه چیز درونی هست و نباید تو دنیای بیرون دنبالش گشت ازونجایی که هر چیزی رو ممکنه یه روز از دست بدی و در نتیجه آرامشی رو که به واسطه وجود اون شی تو زندگیت بدست اوردی بودی.
حالا مشکلی که امروز بخاطرش این تاپیکو ایجاد کردم اینه که من خیلی راجب قضاوت دیگران بابت خودم حساسم. و وقتی مثلا یکاری میکنم بعد برداشت دیگران رو راجب خودم تحلیل میکنم و بهم میریزم. مثال میزنم. من به دوستی بهمن ماه پارسال یه پولی رو قرض داده بودم که قرار بود دو هفته ای پس بده،هنوز که هنوزه پس نداده. و علاوه بر این کلی هم نامردی کرده در حقم اما من هیچ وقت به روش نیوردم که ب من بدهکاری. بعد امروز که یه مشکل مالی برام پیش اومده بود تصمیم گرفتم به دوست همین دوستم پیام بدم و ازش بخوام به این دوست با معرفت که از قضا منم بلاک کرده!پیام بده و ازش بخواد بدهیشو با من صاف کنه. بعد فقط دو مین از فرستادن پیام گذشته بود که پشیمون شدم.که کاش پیام نمیدادم این پول بهرحال جور میشه اما خب اون شخص و همینطور دوستش که بش پیام دادم راجب من چه فکری میکنن؟درحالی که میدونم این حق منه که پولمو بخوام.. کلا ازینکه دیگران راجب من حرف بزنن استرس میگیرم و حالم بد میشه.البته الان خیلی بهتر شدم چون پارسال یه دوره پیش روانشناس رفتم و مشاوره گرفتم.اما خب هنوز اون چیزی نشدم که میخوام..
اگه خوب توضیح ندادم و سوالی هست بپرسید جواب میدم