-
شوهرم رابطه اش سرد شده
سلام
من چند ماهی هست با شوهرم اومدیم زیر یک سقف
دوره عقد بدی داشتیم پر از مشکلات طوری که دیگه اثری از روابط عاشقانه نیست
شوهرم از سرکار میاد جز سلام حرف دیگه ای نداره بزنه
پول لازم داشته باشم میده و به مسائل و خرابی های خونه اهمیت میده که اونم به خاطر خودش هست.
چند روز پیش یه فیلم سینمایی دیدیم که صحنه داشت و دیگه از اون موقع میگه با هم رابطه نداشته باشیم و تو نمیتونی ارضا کنی و هیچ کاری برای من نمیکنی اما در صورتی که من هر روز مرتب و آرایش کرده و لباسام محرکه و همه کاری هم براش انجام میدم . نمیدونم منظورش چه کاریه. ازشم میپرسم جوابی نداره بده
فکر کنم از ظاهر اون خانومای فیلم خوشش اومده و از من بیزار شده
اضافه کنم من خودم از نظر جنسی نسبت به همسرم داغتر هستم و گاهی وقتا خودم میبرمش برای رابطه
خونه همیشه مرتبه و من هر شب غذای جدید درست میکنم و تا جایی که بشه روی غذا کار میکنم خوشمزه بشه و تنها فقط از غذام تعریف میکنه
راه کار چیه؟
-
کسی کمکی از دستش بر نمیاد به من یه راهنمایی بکنه؟
-
خانوم محترم باید از زیر زبون شوهرتون دوستانه بکشید که چه مدلی و چه شکلی تو رابطه دوست داره و باهاشون مچ کنید
-
نباید از ما بپرسی ،تنها کسی که میتونه به سوالت جواب بده ، فقط و فقط همسرت هست.
بعد ما که تو رابطه شما نیستیم و نمیدونیم ، شاید شما فقط تو رابطه به فکر خودت باشی ، واسه همینه همسرت ناراضیه.
تازه همیشه لباس محرک پوشیدن هم خوب نیس ، چون به مرور زمان. ،چه بخواد ، چه نخواد ، چشمش عادت میکنه و تکراری میشه براش.
تا جایی که من خوندم و مطالعه دارم. ،همه همینو میگن که نباید همیشه محرک پوشید.
حالا بد نیست یه امتحانی بکنی ، یه مدت پاپیچ نشو ، ببین خودش میاد سراغت یا نه.
-
سلام .من مشکلم برعکس شماست. من جدیدا سرد مزاج شدم و همسرم خیلی گرمه و خیلی ازم ایراد می گیره و تهدید می کنه که چرا اینجوری شدم . در مورد من یه مشکل اینه که همسرم اصلا مقدمه چینی نمی کنه و صاف می ره سر اصل قضیه ولی برای من مقدمه چینی مهمتر از اصل قضیه هست. من الان هیچ رغبتی به اون موضوع ندارم و همش از سر اجباره و عذاب وجدان و ترس از عاقبت سردی خودم. همسرم هیچ سعی نمی کنه کوچکترین خلاقیتی از خودش نشون بده و اوضاع را تفییر بده. یادمه مثلا یکبار قدیمها از بیرون اومد با لباس بیرون و کل قضیه برای جفتمون خیلی هیجان انگیز و متفاوت بود. همسرم بوی عطر متفاوتی میداد و ته ریشها رو زده بود و ... آدم باید سعی کنه یکم با خلاقیت تنوع ایجاد کنه مثلا توی لباسی که هر روز می پوشه و ... وگرنه همه چیز بعد یه مدت یکنواخت میشه.
بنظرم استرس کار و محیط هم ممکنه تاثیر گذار باشه روی این مسئله ...
-
با سلام
همدردی در زمینه مسائل زناشویی که شرح حال از جزییات می طلبد در صحن علنی تالار راهنمایی نمی دهد شما یا عضو انجمن آزاد شوید و در بخش مشاوره تخصصی و خصوصی تاپیک ایجاد کنید یا به سایت پایگاه تنظیم خانواده متعلق به دکتر مجد مراجعه فرمایید
در جهتی کلی نیز باید خدمت شما بگویم :
بسیاری از مشکلات زندگی همسران باز می گردد به سبک زندگی آنها .... چنانکه در اینجا نیز سبک زندگی شما که در آن دیدن فیلمهایی که داری صحنه های جنسی هست و اینگونه فیلمها هم رویکرد تجاری دارد برایتان مجاز است و صحنه های اینچنین را راحت می بینید این تبعات را هم که پیامد احتمالی قوی آن برای ببیننده ای که نوع نگرشش مجاز دونستن این دیدنهاست همینی هست که شما دچارش شده ای ... پس اول روی سبک زندگیتان متمرکز شوید و مشکلات خلاف جهت سلامت زندگی خانوادگی آنرا بیابید و در پی رفع سبک زندگی و مراوداتتون باشید توأم با اینکه پیگیر مشکل پیش آمده هم هستید ؟
موفق باشید