-
سرد شدن بعد از قهر
سلام دوستان و مدير محترم
بعد از يه دعواي سخت و قهره ٢هفته ايي من با تلاش و اصرار خودم به خونه اومدم
ولي حالم اصلا خوب نيست
انگار بدون من خيلي خوش گذشته
كلا همسرم ازم فرار ميكنه باهام روبرو نميشه
نمي دونم چه كنم
خيلي سرد شده انگار نه انگار من هستم
سره خودشو همش گرم ميكنه
احساس ميكنم خوب تونسته جاي خالي منو پر كنه
خواهشا بگين چه كار كنم..نمي تونم بي تفاوت باشم...
خدايا كمك كن همه زندگي شادي داشته باشن
-
سلام دوست عزیز. خب شما هم سر خودت رو گرم کن.. با چیزایی که دوست داری و ضعف نشون نده فعلا. من خودم امروز حالم خیلی گرفته بود با خودم گفتم آخه دختررر خوب!تو این دنیا یه آدمایی زندگی میکنن که انقد مشکلای بزرگی دارن ک مشکل تو پیش اونا اصن به چشم نمیاد.. باید یاد بگیریم مشکلاتمونو کوچیک کنیم.سخته ولی با تمرین میشه! زیاد با این مسله خودتو اذیت نکن. سرتو با چیزایی که دوس داری گرم کن.
منم برات دعا میکنم که زندگی آرومو شادی داشته باشی..
-
نسیم جان اننظارنداشته باش بعدازدوهفته قهرسریع همه چی گل وبلبل بشه...
کاردرستی کردی که برگشتی...میتونی خیلی خوب ومنطقی باهاش صحبت کنی درمورداتفاقهای اونروز...
عجله نداشته باش..زمان میخوادتایخ بینتون آب بشه
منتظرپیگیری ها وتلاش هات درجهت بهبودروابط بین خودت وهمسرت هستیم
موفق باشی
-
سلام... مطمئن باش کار خیلی خوبی کردی که برگشتی.. ولی باید ببینیم مشکل الان شوهرت چیه؟؟
حتما حتما باید باهاش حرف بزنی... ولی نوع کلمات و لحن صحبتت خیلی مهمه...
شوهرت الان تو خودشه... میدونی چرا؟... چون فکر میکنه تو ناراحتی به خاطر کار اون.... به خاطر اینکه تو رو از خونه بیرون کرده... یعنی یه جورایی اقتدارش پیش تو از بین رفته...
پس در حال حاصر باید تلاش کنی اونو برگردونی... چطوری؟
اول اینکه اصلاااا اونو مقصر جلوه ندی... در مورد اینکه از خونه بیرونت کرده حرفی نزن..
یه جوری ازش تعریف کن.. مثلا بگو مرسی که اومدی دنبالم... یا هر چیز دیگه
ازش معذرت خواهی کن که رفتار اون روزت اشتباه بوده میتونی اینجوری بگی: اون روزی که گفتی از خونه برم داشتم به این فکر میکردم که اگه برم دیگه هیچوفت برنمیگردم ولی تو این مدت خیلی فکر کردم... میدونم که تو این مدت خیلی از رفتارهای من هم اشتباه بوده.. برای همین ازت میخوام منو ببخشی ... و اینو بدون که همیشه دوستت دارم
راستی قایل اقتدار مرد دکتر حیشی رو گوش دادی؟ حتما گوش بده ... اطلاعات خودت رو حتمااا درباره مهارتهای زندگی بالا ببر..
موفق باشی
-
سلام عزیزم بهترین کار به نظر من اینه اولا خیلی عادی و مهربووووووووون برخورد کنی یعنیاصلا فعلااااااا به هیچعنوان راجع به گذشته حرف نزن اصلا به رو خودت نیار چه اتفاقایی افتاده و فقط وظایفخودت انجام بده خونه تمیز مرتب خودت همینطور غذا خوشمز شوهرت براه مهربون اونم کم کم نرم میشه اصلا به خودت نیار اون بهت اهمیت نمیده نقطه ضعفت رو میفهمه هرروزکم کم نوازشت بیشتر کن تا بعد بگم چیکار کنی