دوستم تو دوران عقد به مشکل خورده و به کمک شماها نیاز داره دوستان عزیز
سلام خدمت همه دوستان گلم، دوستان به علت اینکه دوستم به این تالار دسترسی نداره ازم خواسته تا مشکلشو با شما مطرح کنم و شما عزیزان هم راهنمایی های لازم را بفرمایید... از زبان دوستم مینویسم...
منو خانمم به روش مدرن عقد کردیم من متولد 1365 و خانمم متولد 1369 هستند، ما 3 سال عقد موقت بودیم، 3 سال هم هست عقد دایم هستیم، طی این دوران عقد من همش در منزل پدر خانمم بودم، خیلی درگیری ها و مشکلات بوجود اومده بود طی این 6 سال ولیکن بخاطر دوست داشتنم کوتاه میومدم حتی یکماه خانومم میگفت کارهای من به خودم مربوطه اما من باز هم ملاطفت به خرج میدادم البته من هم بدی هایی دارم ولیکن چند مرتبه دعوا های شدید بینمون اتفاق افتاد که حتی منجر شد 6 ماه قطع رابطه کنیم تا با وساطت مشکل حد شد، ولیکن حدود 1 ماه پیش خانومم بدون اطلاع هیچکس رفته و دادخواست طلاق داده، منم که دیگه کفری شدم و بین دوست داشتن و دوست نداشتن موندم،تصمیم گرفتم اگه برگرده از اشتباهش بریم سر خونه زندگیمون،اگه نه که باز هم به نظرش احترام میزارم، حتی بصورت غیر مستقیم هم گفته پشیمونه ازین دادخواست دادن ولی من گفتم هر طور خودش دلشه،تعجب کرده که چرا مثل دفعه های قبل نمیرم منت کشی....
دوستان ازتون خواهش میکنم این دوست منو راهنمایی کنید واقعا مونده چکار کنه