شوهرم فقط ایرادهای منو میبینه و ازم تعریف نمیکنه
سلام... مساله ای ذهنمو خیلی درگیر کرده..... از اقای خاله فزی و آقایون دیگه که هرجند تعدادشون کمه ولی میخوام اگه ممکنه لطف کنن و نظرشونو بگن
من ساعتها میام اینجا مطلب میخونم.. کتاب میخونم... از دیگران مشاوره میگیرم چرا؟ برای بهبود روابط خودم و همسرم... ولی شوهرم ..نه.... فقط وقتی مساله ای پیش میاد تمام تلاشش بر اینه که یه جوزی من بیخیال بشم و اون زودتر بره دنبال کارهاش...
گفتم آقای خاله قری ... اخه برام جالبه که ایشون هم آفا هستند ولی تا این حد اطلاع و شناخت نسبت به روابط دارند... ای کاش تمام مردان تا این حد نسیت به حل مشکلاتشون مثل خانم ها ریز بین بودند ... اونوفت خیلی از مشکلات حل بود...
دلیل اصلی این که اینجا تاپیک زدم رفتار امروز شوهرم بود...
از همون صبح که بیدار شده شروع کرده به گرفتن ایراد... چرا نون ها رو تو پلاستیک نذاشتی.... چرا پیشونیتو چروک میکنی.... چرا یادت رفت فلان کارو بکنی.... ماشالا موهای صورتت حسابی درومده....
اصلا من با این ایراداتش کاری ندارم چرا هیچ تعریف تمجیدی از من نمیکنه؟؟ تا دیروز داشت میگغت ابروهات درومده دیشب با وجودی خستگی مرتبشون کردم ولی وقتی اومد چیزی نگفت...
چرا فقط عیبهای منو میبینه؟؟
چرا خوبی های منو نمیبینه و بهم نمیگه؟؟
اینم بگم رابطه مون با هم خوبه و تو خونه باهام شوخی میکنه البته تا زمانی که من از چیزی دلخور نشم....
ممکنه بگید من حساسم... ولی دوستان خوب ایا این توقع زیاددی یک زن از یه مرده؟؟ زن اگر از طرف شوهرش مورد ستایش قرار نگیره که میمیره.................
سوالاتی در مورد اقای خاله قزی ذهنمو مشغول کرده بود....من یه سوال از خاله قزی داشتم.... شما روانشناسی میخونید؟.... چرا به روانشناسی علاقه داری؟... اولین بار که با اینجا آشنا شدی دلیلش چی بود؟ ایا دلخوری از خانمت داشتی؟ .... چه مشکلاتی تو زندگی با خانمتون دارید؟؟ اصلا مشکللی دارید؟؟
ممنون میشم به سوالات من جواب بدین.... اخه برام خیلی حالبه که اقایی مثل شما این جور مسائل رو اینقدر دقیق و ریز دنبال میکنه.... دوست دارم بدونم چی میشه که یه آقا تا این حد به این مسائل رفتارهای زن و شوهر اهمیت میده...
من شک ندارم که خانم شما مشکلات خیلی خیلی کمی تو زندگیش داره (چون شما ماشالا تمام راهها رو بلدی و دنبالش میری تا یاد بگیری ) ولی متاسفانه اکثر آِقایون خیلی سر سری از مشکلات رد میشن و فکر میکنن با گذشت رمان مشکلاتشون رفع خواهد شد...