-
ذره ذره آب ميشم
با سلام
من زني هستم 29 ساله كه در يك كارخانه توليد فرش كار مي كنم ، و نزديك 1 سال هم هست كه ازدواج كردم
زماني كه من در اين كارخانه استخدام شدم مديرتوليد من از من خواستگاري كرد و من به مدت 6 سال زن صيغه اي اين اقا شدم . بعد از يكسال از اين ماجرا در حالي كه خواستگاراي زيادي داشتم اين آقا تمام اونها رو جواب مي كرد كه منو بيشتر داشته باشه . كه بلاخره با يكي از اون خواستگارهام ازدواج كردم . بعد از ازدواجم مديرم با من سر ناسازگاري گذاشت ، خيلي اذيتم مي كرد ، مي گفت تو بايد هميشه ماله من مي بودي و نبايد كه از دستت ميدادم ( مدير من متاهل بود و من اون زمان كه زن صيغه ايش شدم فوق العاده بهش علاقمن بودم) . حالاهم بايد طلاق بگيري و دوباره با من ازدواج كني ، من كه از شنيدن حرفاش شوكه بودم به مدت 2 ماه از اومدن به كارخونه سرباز ميزدم ؛ ( من مهندس صنايعم ) كه بلاخره با اصرار شديد همسرم برگشتم به سر كار ( همسرم از رابطه من و اون آقا هيچ اطلاعي نداشت ) وقتي كه به كارم برگشتم ديدم كه مديرم براي اينكه من و بيشتر اذيت كنه رفته يك خانوم و آورده اينجا گذاشته وردست من و اونم شده سوگليه آقا ، برايه من خيلي سخت و زجر آور بود وقتي كه ميديم مديرم از اين كارش لذت مي بره . كه منو داغون كنه
به هر حال الان نزديكه 3 ماهه كه اين خانوم كه زن صيغه اي مدير هستند دارند با من كار ميكنن . مرتب صداش ميكنه ، مي بردش اتاق خودش و ... حسابي لج منو در ميارن . كلافه شدم . چند بار خواستم از اونجا بيام بيرون اما هيچ جا كار پيدا نكردم ، اينجا موقعيت كاري فوق العاده مناسبي دارم و همه سرزنشم ميكنن كه اگه كارمو از دست بدم . من به تمام كارهاشون بي تفاوتي ميكنم چون واقعا همسرمو دوست دارم و به زندگيم فكر ميكنم اما هرچي بي تفاوتي از من مي بينه بيشتر اذيتم ميكنه . روزي صد بار از خدا مي خوام كه يك كار خوب پيدا شه واسم و من از اينجا برم ، اما نميدونم چرا نميشه .
حالا موندم چيكار كنم ، بشينم و يه عمر اين شرايط سخت رو تحمل كنم و زجر بكشم ! چيكار كنم
دوستان راهنماييم كنيد .
-
RE: ذره ذره آب ميشم
دوست عزیز خوش اومدی
حتما" این آقا عکس العملی ازشما میبینه و به خاطر همین میخواد شما رو اذیت کنه
هیچ عکس العملی از خودتون نشون ندید و با متانت کامل با این آقا برخورد کنید
-
ناراحت شدن شما = هنوز علاقه داشتن به اون آقا.
خودتونو گول نزدید آیا واقعا همین طوره ؟؟؟
اگه نیست ناراحتی نداره. باید شما بی تفاوت باشید ولی نیستید. به نظر من عوض کرن محیط کارتون بهانست. اول خودتون با خودتون مشکلتونو حل کنید.
-
-
عزیزم نگه داشتن زندگیه فعلیت از موقعیت کاریت خیلی مهم تره به نظر من از کارت استعفا بده حتی اگه یه مدتم تو خونه باشی بهتر از اینه که تو اون محیط باشی ممکنه مدیرت لج کنه و بره به شوهرت بگه خانمی از اون کارخونه بیا بیرون به شوهرت بگو خستم میخام یه مدت استراحت کنم مطمئن باش با این مدرک حتما کار پیدا میکنی. شما الان در قبال زندگیه فعلیت مسولی و باید برای حفظ اون تلاش کنی فقط به این فکر کن نه فکر اینکه اون آقا بعد از شما چند تا زن دیگه رو صیغه کرده یا چه برخورده دیگه ای داره همچین کسی لیاقت فکر کردنم نداره. به فکر خودتو شوهرت باش گلم . موفق باشی.
-
بنظر من مقصر اصلی خودتونین که با وجود اینکه می دونستین مدیرتون متاهل باهاش صیغه کردین براتون متاسفم و فکر می کنم این ناراحتیتون هم بخاطر کار خطایی که خودتون کردین.
-
منم با نازنین کاملا موافقم
ضمنا به نظر من یه راه بیشتر وجود نداره از کار خونه بیا یید بیرون
-
بهتره برای اینکه زندگیت هم صدمه ای نبینه، کارت رو عوض کنی، به همسرت بگو محیط کاریت بد شده و ترجیح میدی دنبال کار دیگه ای بگردی . اینطوری همسرت هم حمایتت می کنه.
امیدوارم موفق باشی..
:72:
-
بی کاری با عزت و آرامش فکر خیلی بهتر از اشتباهی که یک عمر پشیمانی بیاره .
-
سلام
اگه نیاز مالی نداری از کار بیا بیرون
با نظر شاد موافقم