-
یکی از مشکلات من
سلام تور خدا کمکم کنین
من سال سوم دبیرستان میرم سال پیش کلاس دوم دبیرستان همه ی پست های قبلیم هم شامل اینا میشه ولی این یکی از چندتا مشکل منه ک نمیتونم درس بخونم اصلا وقتی دارم متن کتابو میخونم یک کلمه هم تو ذهنم نمیره اصلا انگار کار نمیکنه تمرکز ندارم یا حواسم زود پرت میشه و اضطراب و دلشوره میگیرم تو رو خدا من میخام درس بخونم ولی نمیتونم نمیدونم مشکلش هم از کجاس فک ک نم به خاطر افسردگیم باشه ک دنبالش افکار منفی داره ... ایندم به همین درس خوندن بستگی داره وایی خدایا تو چرا ان قدر منو اذیت میکنی خب
تو موضوع های قبلیم عم گفته بودم ک قبل از دوم دبیرستان حداقل شاگرد سوم کلاس بودم
-
سلام
شما اگه تمرکز رو از دست دادید به هر دلیلی ، از مقالات و محتواهایی با مفهوم تمرکز استفاده کنیدو اونهارو به عمل برسونید ...
در ضمن به حرفهای قبلی بعضی دوستان چه درفضای مجازی چه دنیای واقعی توجه داشته باشید .هرچه که شمارو قدمی به جلو میکشونه...
به مشاوره حضوری هم مراجعه کنید مفیدتره ...( روند رو سریع تر میکنه ..بهتر از اینه که خودتون بخواید کاری بکنید یا کاری نکنید اصلا)
چون خودانگیزشی وابسته به خود شخص، روندی کنده....اما وجود یک همراه و یک شخص دوم مناسب کمک قابل توجهی خواهد بود ...
انشاءالله موفق میشوید .
- - - Updated - - -
راستی عنوانهای مناسب و گویای مشکلتون ارسال کنید تا برای ماهم مشخص باشه که چی میخواید و به دنبال چی هستید؟!
در مسائلی که پیش روی ماست وقتی تقریبا بدونیم چی میخوایم نیمی از اون مسئله حل شده اس ...
امیدوارم تو زندگیتون اینطور نباشید چرا که سردرگمی ها و ندانستن اینکه دنبال چی هستیم (آشفتگی ذهنی) باعث رکود و درجا زدن میشه و هیچ پیشرفت و بهبودی و تغییر قابل توجهی حاصل نمیشه و حتی ممکنه راه حل هایی اشتباه و نامناسب بکار گرفته شه ....
-
ن
-
لطفا عنوان را بر اساس مشکلي که داريد تغيير بديد.
دوستان تا وقتي عنوان گوياي مشکل کاربر نيست از گذاشتن نظرات خود داري کنيد
کاربر گرامي لطف کنيد از طريق تماس با ما (بالاي سايت) يا پايين کادر روي مثلث مشکي(کنار کلمه تشکر) کليک کرده و عنوان مناسب را به مديريت سايت اطلاع دهيد با سپاس
اينکار سه تا حسن داره يکي اينکه مديران و مشاورين سايت به تاپيک شما سر ميزنن
دوم اينکه شما با فکر کردن و متمرکز کردن افکار خودتان دليل اصلي مشکل خود را بيان ميکنيد اينجوري متوجه مي شويد واقعا مشکل شما چيست و خودش خيلي به شما در حل جواب کمک ميکند
و دليل سوم با مشخص شدن دقيق مشکل کاربران سايت بهتر مي توانند شما را راهنمايي کنند
-
آقای علی... چند بار برات پست گذاشتم دوست عزیز شما افسرده ای نداشتن تمرکز هم از علائم شه تورو خدا زودتر به فکر درمان باش تموم هورمون های مغزیت بهم خورده تموم حسای بدی که داری تجربه میکنی مال اونه زودتر برو پیش روانپزشک.... امیدوارم بازم پشت گوش ننداز ی....
-
با سلام
لطفاً همانطور که خاله قزی اشاره داشتند عنوانی گویای مشکلتون و واضح از طریق گزارش پست ارسال دارید تا جایگزین عنوان کنونی شود و سپس تاپیک باز شود .
تنظیم عنوان مناسب گویای تلاش فرد برای مشخص کردن صورت مسئله اصلی است
با تشکر