-
اشتغال و همسرداری
من یک زن شاغل هستم که به شغلم خیلی اهمیت میدم اما تازگی احساس می کنم اگر چه این خصوصیت باعث موفقیت شغلی من شده اما رابطه منو با همسر و فرزندم تحت الشعاع قرار داده به طوری که احساس می کنم دیگه نمی تونم رابطه موثری با اونا برقرار کنم خیلی از ظرافتها و سلایق زنانه خودم رو هم از دست داده ام لطفا راهنمایی کنید چطوزی بین شغل و زندگی خانوادگی تعادل برقرار کنم
-
RE: اشتغال و همسرداری
سلام شادی خوش آمدید
پست بسیار قشنگ شما هم شامل سئوال، هم شامل تحلیل و هم شامل پاسخ هست، تصور می کنم ، به پاسخ من زیاد نیاز نباشه....
اگر در ذهن ما و با فکر ما اولویت ها تغییر یابد، و براساس آن برنامه ریزی انجام شود، تعادل متناسب با آن هم در پی آن خواهد آمد.
یه گفتگوی شفاف با آقاتون داشته باشه . همین صحبتها را که در سئوالت آورده ای با یک چاشنی قوی احساسی زنانه ( یا بهتر بگویم دخترانه) با او در میان بگذار. بگو که دوست داری یه تغییری در سبک زندگی ات بدهی، بعد آروم بشین و توی چشماش نگاه کن، کم کم متوجه می شوی جواب سئوالت نه از زبان ایشون که به دل خودت جاری میشه....
در این مورد آگاهی در واقع همان جواب هست که شما به آن دست یافته اید.
اگر سئوالی در مورد مهارتهای ارتباطی با همسر داری، آن موضوع دیگری هست...
-
سلام
از راهنماییتون متشکرم اما اگر ممکن است بگید چطوری میتونم توی زندگیم تغییر اولویت بدهم در حالی که در محیط کارم بیشتر از خونه تایید میشم و احساس ارزشمندی می کنم
-
سلام shadi
سعی کن در گفتگو های رودر رو و صمیمانه با شوهرت، به صورت شفاف نیازهای احساسی او را جویا شوید و بعد در صدد برآورده کردن آنها باشی. این قدم اول است.
در قدم دوم همسرتون به خاطر کسب نتایج رضایت از نتایج این گفتگو و ارضاء نیازهای عاطفی اش بیشتر در این گفتگو های سازنده شرکت خواهد کرد. و کم کم به مسائل عمیق روانی هم توجه خواهید کرد.
ولی فراموش نکن، اکنون شما باید این بذر را بکارید و مدتی او را آبیاری و آفت زدایی کنید. منظورم بذر توجه و احساس به همسرتون هست.
سعی کن یه مدت لیستی از علاقمندیها، تفریحات، سرگرمی ها و انتظارات شوهرت تهیه کنی و تا جایی که می توانی آنها را عملی سازی.
چون در این صورت با تغییر وضعیت روانی خانواده ، چنین مردی بیشتر در ارتقاء آن خواهد کوشید.
خیلی هم روی تائید محل کار حساب باز نکن، بعد از یه مدت احساس پشیمانی خواهی کرد...
-
ممنون از راهنماییتون نکته های عملی در پاسخ دومتون آدمو امیدوار میکنه