-
خواستگارم و ازدواج مجدد
سلام دوستان عزیز همدردری من 28 ساله هستم کارمند چند ماهی هست از همسر سابقم جدا شدم البته 3 ساله که ندیدمش و تو دادگاهها دنبال طلاق بودم تا اینکه چند ماه پیش غیابی طلاق گرفتم من ظاهر خوبی دارم و در واقع از نظر ظاهری خانوادگی مشکلی ندارم حدودا 2 هفته هست با آقایی آَشنا شدم ایشون مهندس برق هستن کار خوب دارن در واقع استخدام هستن خونه و ماشین هم دارن البته برای من اینها ملاک نیست ملاک انسانیت این آقا هستش من هم از این آقا خوشم اومده در واقع موقعیت خوبی دارن ایشون 30سالشونه یک ازدواج ناموفق داشتن دقیقا مثل بنده و هیچکدوم بچه نداریم.ایشون همسایه ما هستن چند تا بلوک اون ور تر از ما. شرایطشون مثل من هستش و مشکلشون با همسر سابقشون این بوده که همسرشون همیشه خسته بوده بهش توجه نمیکرده نیازهاشو براورده نمی کرده به خودش و خانوادش بی احترامی میکرده از سرکار میومده و میخوابیده و کلا گفت نیخواست زندگی کنه و توافقی از هم جدا شدن . الان هم خیلی از من خوششون اومده و مصر ازدواج بامن هستن و قراره با مادرشون بیان منزل ما یعنی قصدشون جدیه
حالا من خیلی میترسم چون من سر کار میرم اقا هم از من خواستن 1-2 سال اول زندگیمون رو سرکار برم چون میخوان خونشونو عوض کنن و بیان نزدیک خونه پدر و مادر من و خودشون خونه بخرن.از من خواستن که حقوقمونو رو ازر هم پنهان نکنیم نه من و نه ایشون باهم خرج کنیم تو زندگی . یعنی هر ماه حقوقمونو 2 تایی بذاریم رو میز خرج و مخارجو حساب کنیم بقیه هم با هم پس انداز کنیم .البته ایشون ماشین دارن من هم ماشین دارم گفتن شاید برای خرید خونه نزدیک پدر و مادرمون شاید مجبور باشن ماشین خودشون رو بفروشن اگه پول کم آوردن و از من خواستن حتما ماشینمو نگه درم چون میخوان زیر پای من ماشین باشه میرم سرکار میام.این اقا میگن خیلی منطقی هستن و همه مشکلات با حرف و منطق حل میکنند حالا بنظر شما این صحبتها منطقی هستش من نمیخوام تو زتندگیم به مشکل بخورم البته این آقا فوق العاده مهربون هستند.میخواستم نظرتون رو بدونم دوستان عزیز میشه راهنماییم کنید
-
سلام با خصوصیاتی که فرمودید همچی خیلی خوب و منطقیه اما مینا جون 2 هفته اشنایی برای شروع یه زندگی مشترک خیلی کمه یکم بیشتر به خودت و اون اقا زمان بده و بیشتر بشناسش و امیدوارم همونی باشه که میخوای و همیشه شاد و خوشبخت وسعادتمند باشی
-
سلام nilo جان درسته دوهفته مدت کمیه ولی این آقا میخوان با خانواده بیان خونه ما تا ما زیر نظر خانواده ها و همینطور با خانواده ها بریم و بیایم و با هم بیشتر اشنا بشیم هم خودمون هم خانواده هامون
حالا ترس من از اینه که من تازه طلاق گرفتم شاید موقعیت بهتر داشتم دوم از این میترسم که آیا این آقا مادی هستن و روی حقوق من حساب کردن ؟ اینفکرا منو میترسونه
-
الان زوده برای ازدواج ، کمی برای بازیابی به خودتون فرصت بدین.
نگاه مادی ایشون به زندگی اون هم در شروع نشانه های خوبی نیست.
شما طبق شرع و قانون هیچ وظیفه ای در تامین مخارج زندگی ندارید.
وارد شدن ایشون به مسایل اقتصادی اون هم به اینزودی ، نشانه های واضحی به شما داده که وسواس بیشتری برای شناخت به خرج بدید.
در مورد علت طلاقشون هم تحقیق بیشتری بکنید و از همسر سابق ایشون هم علت را جویا شوید.
-
سلام مينا
در عين حال كه فرصت پيش آمده را نبايد از دست داد چون چارچوب شرايطتون مشابهت داره ولي آلارمهاي گفته شده بايد بررسي شود. نحوه طرح موضوع و حساب بازكردن رو امكانات و درآمد شما و تعيين تكليف يكطرفه براي شاغل ماندن شما جاي بررسي دارد. اينها نشانه هاي تفاهم زندگي نيست . مرد بايد براي تامين زندگي خود را مكلف بدونه و قطعاً افكار خانمش را در مورد نحوه همراهي و كمك براي رفاه بيشتر مد نظر قرار بده نه اينكه تعهد سهم و مشاركت بخواهد . شما يا به خصوصيات ذاتي ايشان اشرافيت پيدا كنيد بعد تصميم بگيريد يا موافق بوديد در مورد نحوه مشاركت مالي ودارائيها و درآمدتان مشخصاً چون وظيفه قانوني شما نيست به اسم خودتان بايد سرمايه گذاري كنيد ؟ ببينيد نظرشون و عكس العملشون چيه ؟ قصد مرفه بودن زندگيتون را دارند يا از جيب شما بنام خودشان زندگي درست كردن؟ و چقدر بخاطر بدست آوردن شما حاضر به صرفنظر از امكانات شما هستن و به اختيار خودتان ميگزارند؟ به اختيار خودتان؟ اگر دنبال توجيه و اصرار براي مشاركت شما داشتند قضيه زير سوال هستش وخيلي مراقب باشيد.
-
سلام
به نظر من فعلا تصمیم قطعی و برای ازدواج نگیر و سعی کنید بیشتر بشناسیدش
اگه امکانش هم هست با همسر سابقشون صحبت کن و دلیل جداییشون رو بپرسید
در مورد قضیه ی خونه هم چون شما قراره توی خریدش نقش داشته باشید، بهتره اگه خریدید سه دانگش رو بزنه به نامتون.
ان شاءالله که به یه زندگی خوب برسید
موفق باشید
یاعلی...
-
شما دو هفته است آشنا شدید و اینقدر برنامه ریزی مادی کردید با هم ؟
به نظر من برای دو هفته آشنایی این برنامه ریزی عادی نیست. انگار برنامه شراکت مالی را دارید می ریزید و قراره شرکت بزنید یا معامله ای کنید.
نه حرفی از اعتقادات و باید نبایدها و مشکلات زندگی قبلی و برنامه زندگی آتی و بچه و ... همه را گذاشتید کنار، فقط حساب کتاب کردید کی ماشینش را بفروشه و حقوقها را چکار کنید؟
این حرفها مال هفته اول آشنایی نیست !