-
فیلمهایی که همسرم میبینه
سلام
حدود دو هفتست که ازدواج کردم دیروز تو لپ تاپ همسرم یسری کلیپ و فیلم دیدم که اصلا جالب نبودن!یعنی اصلا فکر نمیکردم همچین چیزایی داشته باشه تو لپ تاپش (رقص و مدل و شو ویکی دوتا کلیپ که خیلی تحریک کننده بودن و هدفی جز این نداشتن)ازش ناراحت شدم چون من همون جلسه خواستگاری وقتی گفت فیلم بدون سانسور میبینه بهش گفتم من تحمل صحنه های غیر اخلاقی رو ندارم اونم گفت چون سانسور فیلمو خراب میکنن وگرنه بخاطر این صحنه هاش نمیبینه و خودشم مخالفه... و اینکه ازم پرسید با صدای زن مشکلی ندارم که من گفتم نه ولی چیزی از تصویرزن و.. ازم نپرسید رو همین حساب ازش توقع نداشتم! بعد به طور اتفاقی تو هیستوری مرورگر یه چیزایی دیدم که اون فیلم و کلیپا در مقابل اینا هیچ بود خیلی جا خوردم و متوجه شدم چی میبینه تو اینترنت!!! دیروز خیلی حالم بد بود ولی اصلا به رو خودم نیاوردم چی دیدم گفتم سر درد شدم نمیدونم باید به روی همسرم بیارم بهش بگم من دوس ندارم اینکارشو و اینکه چجوری بگم؟ در ضمن همسرم کارش شهرستانه و هفته ای دو سه روز پیش همیم شاید دلیل اینکار همین باشه
-
سلام عزیزم اولا ازدواجت مبارک
اگه شما ادم مذهبی هستی و همسرت هم مذهبیه ازین راه با ارامی و نرمی وارد شو البته غیر مستقیم بذار نفهمه شما میدونی چون دیگه عادی میشه از طریق اینکه این فیلمها دیدنش گناه هست ..... ولی حتما با نرمی
وظیف شما امر به معروف و نهی از منکره ولی دیگه اگه باز ادامه بده شما مقصر نخاهی بود و زندگیت رو برا اینچیزا خراب نکن که روهاتون به هم باز بشه اینچیزا باید قبلا کامل حل و فصل میشد حالا به دلایلی نشده وظیفه شما بیشتر حفظ نگهداری زندگی و ارامش هست ولی هرازگاهی میتونی با مهربونی بگی من که دوست ندارم اینچیزا رو ببینم اخه گناه الکیه خیلی گناه کم داریم اینا رو هم اضافه کنیم میبینی غیر مستقیم با سیاست بذار فکر نکنه شما میدونی
بعدها کم کم اگه اخلاق خوبی داشته باشی اینقدر شیفتت میشه و حتی احتمالا اینچیزا رو کنار میذاره
ولی اگه ادم معتقدی نیست پس معیاری برا خطوط قرمز نداره پس کلا بیخیلش شو چون جز دعوا چیزی گیرت نمیاد
-
خیلی ممنون که ج دادین همسرم از نظر مذهبی متوسطه یعنی فقط نماز میخونه و روزه میگیره.اهل دروغ هم نیست اینو تو دو سالی که نامزد و عقد بودیم دستم اومده وهمیشه بهم میگفت اگه از چیزی ناراحتم یا.... حتما بهش بگم نذارم تو دلم بمونه و خیلی رو این موضوع تاکید داره .
در مورد این موضوع هم خودم نظرم این بودکه بهش بگم من از فیلما و کلیپای تو لپ تاپت خوشم نمیاد منو ناراحت میکنه و فقط اشاره کنم به فیلم رقص و شو واصلا به رو خودم نیارم چیزای دیگه ای هم دیدم که خیلی بدتر از اینا بود! منم با نظرتون موافقم که اگه همه چیو بگم قبح این کار میریزه و عادی میشه فقط فک نمیکنم اگه غیر مستقیم بهش بگم این چیزا گناه داره و.... چندان تاثیری داشته باشه
-
سلام تو رو خدا به من بگيد چطور تاپيك بزنم و موضعات قبليمو پاك كنم
-
سلام من به همسرم گفتم دوس ندارم کلیپ رقص و این چیزا ببینی اونم ازم دلیل خواست واقعا نمیدونم چی بگم فقط گفتم من بدم میاد اون گفت برا چی؟ و من نمیدونستم چی بگم!!! بعدم گفت با اینا خاطره داره چون مال زمان گذشتن و خیلی نگاه نمیکنه و.... ولی من اصلا متقاعد نشدم. تازه متوجه شدم وقتی منم کنارشم اما خوابم فیلم پورنو میبینه خواهش میکنم راهنماییم کنین نمیدونم چه عکس العملی نشون بدم؟فقط میدونم که نباید به روش بیارم.
-
با سلام
موضوع شما بسیار تکراری و پر تکرار در تالار مطرح شده است ، لطفا جستجو کنید و مطالعه کنید.
خلاصه اینکه:
اگر مذهبی هستید صرفا نهی از منکر و گناه بودن آن برای شما کافیست که به عنوان دلیل به همسرتان بگویید.
البته تجسس هم منکر حساب شده و ایشون می تواند شما را نهی از منکر کند.
شما نباید تجسس کنید.
ایشون هم باید پرهیز کنند.
از نظر روانشناختی ، ایشون هنگام ازدواج به شما گفته اند که چگونه آدمی هستند. و همانطور هم هستند. بقیه کار اینست که طی زندگی نه با ناراحتی و درگیری بلکه با محبت و نوازش از او بخواهید که این کار را نکند. و اگر هم انجام داد درگیر نشوید و نا امید نشوید بلکه باز هم تذکر دهید و این تذکر را هم زیبا بدهید.
به طور غیر مستقیم با عشوه گری و نوازش و تعریف و تجمید جذبش کنید و خودتون را بیشتر در دلش جا کنید.
زن و شوهر وقتی حداکثر تاثیر را از هم می گیرند که شیفته هم باشند. نه اینکه مرتب امر و نهی بشوند
-
من یه مردم و بهتر از شما درک میکنم.امر به معروف و نهی از منکر رو بیخیال شید!مگه تو جامعه کم داریم از این چیزا!?ایشون ازدواج کردن تو خونشون راحت باشن.در مورد کلیپ ذات مرد اینه!یعنی از دیدن جنس مخالف لذت میبره.مطمئنم دیدن چند تا فیلم بدون سانسور و فیلم پورن بنیان خانواده شما رو از هم نميپاشه.پیشنهاد بنده اینه به روی خودتون نیارید و حتی اگه شده با هم این فیلمها رو نگاه کنید.باور کن اگه از این کار منعش کنی تبعات بدتری دربر خواهد داشت .
-
سلام خانوم
من تو اطرافیانم خیلی دیدم که آقا پس از ازدواج هم چنان به دیدن فیلم های دوران مجردیش ادامه میده. اصلا براشون تابو هم محسوب نمیشه.
ولی یه سری هم هستن که بعد از ازدواج به این چیزها رو میاورند، که بیشتر مربوط میشه به عدم رضایت از شریکشون.
------------------------
نگاه کنید شما باید یه کار هایی برای همسرتون انجام بدین. باید برای زندگی تون تلاش کنید. متاسفانه یه سری از حرف ها رو من که مردم نمیتونم به شما بزنم که چه کارهایی انجام بدین. امیدوارم خانوم های محترم تالار بیان و اون روش ها رو به شما بگن. یا خودتون در همدردی جستجو کنید و بهش دست پیدا کنید.
در هر صورت این نیازی که در وجود زوجین وجود داره باید توسط طرف مقابلش پوشش داده بشه. شما باید تو این زمینه تلاشتون رو بیشتر بکنید.
سر بسته یکی از متن های تلگرامی رو بهتون بگم:
زن خوب زنی هست که به محض این که رفت جلوی آینه به خودش برسه، فرزندش داد بکشه بگه " هورا بابا داره می آید " نه اینکه " اه باز باید بریم مهمونی"
ازدواجتون هم مبارک
به نکات مثبت زندگی تون بیشتر توجه کنید.
توجه به اختلافات برای قبل از ازدواج بوده.
تجسس هم نکنید:
سوره حجرات آیه 12
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِّنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا يَغْتَب بَّعْضُكُم بَعْضًا أَيُحِبُّ أَحَدُكُمْ أَن يَأْكُلَ لَحْمَ أَخِيهِ مَيْتًا فَكَرِهْتُمُوهُ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَّحِيمٌ
- ای کسانی که ايمان آورده ايد ، از گمان فراوان بپرهيزيد زيرا پاره ، ای از گمانها در حد گناه است و در کارهای پنهانی يکديگر جست و جو مکنيد و از يکديگر غيبت مکنيد آيا هيچ يک از شما دوست دارد که گوشت برادر مرده خود را بخورد ? پس آن را ناخوش خواهيد داشت و از خدا بترسيد، زيرا خدا توبه پذير و مهربان است