-
ادامه تحصیل من یا همسرم
سلام کم بیش با زندگی من آشنا هستین
همسرم تصمیم گرفته درس بخونه که دو ترم خوند و به دلیل بحث با پدرش و جا به جایی منزلمون میگه من حوصله ندارم بخونم میگم بخون بعد ها به دردت میخوره میگه نه من نمیتونم
میگه لان 41 سالم میخوام چه کار توی این شرکتی که حقوق نمیدن به چه دردم میخوره
میگه تو بخون من میخوام ارشد بخونم ولی اون داشت فوق دیپلم میخوند دامه نداد
حسم خیلی بده چون خیلی دوست داشتم بخونه ولی هم میگه نه
نمیدونم چه کار کنم
-
چرا دوست داری همسرت ادامه تحصیل بده؟ دلایلت رو توضیح میدی؟
-
چون اگر کارشو عوض کرد بتونه با فوق دیپلم بره جای دیگه کار کنه بعدش به خاطر اینکه هر دو سطحتحصیلمون یکی بشه.....بعد بتونه به دیکران که اینقدر بحش میگن تنبلی درس نخون ثابت کنه که اصلن تنبل نیستهمسر من ضریب هوشی بالای ۱۰۰ داره حیفه....
-
سلام مینای سخن گوی عزیز...
من چنتا جنبه رو میگم دیگه خودت تصمیم گیرنده ای که چکار کنی :
- تحصیلات اگه بر اساس علاقه نباشه یا میانه راه رها میشه یا چندان استفاده خاصی ازش نخواهد شد (ناخودآگاه این اتفاق میفته)
- اگر بخواید ادامه تحصیل بده اول باید انگیزش رو داشته باشه، میتونید انگیزش رو ایجاد کنید ؟ و گرنه میشه اجبار...که نارضایتی در پی داره و ممکنه زندگی شمارو تحت اشعاع قرار بده ...(اونطور هم که شما گفتید دو ترم هم خونده )
پس اول از همه به این فکر کنید ...
- ببینید کدوم حالت بهتره برای هردوتون...
- این یه موضوع دوجانبه اس و فقط خواسته شما تنها راه مناسب نیست روی هیچ چیزی مطلق حساب نکنید که مثلا اگه بشه عالی میشه !
-اگر ضریب هوشی خوبی داره میتونه بدون فوق دیپلم هم به اون چیزی که میخواین برسین لزوما تحصیلات بالاتر موفقیت بیشتر و ثروت بیشتر نمیاره- ابزاری است مثل ابزارهای دیگر که بسته به علایق و کارآمدی میشه ازش استفاده کرد
- موضوع برابر شدن رو مطرح کردید... احیانا اگه الان این تحصیلات شما که تفاوت داره احساس ناخوشایندی برای شما ایجاد میکنه ،
توجه داشته باشید که ارشد خوندن شما این احساس رو شدت نبخشه .
- به اینم میشه فکر کرد : احساس خودتون رو تعدیل کنید و تحصیلات رو الانکه دیگه ازدواج کردید عامل مقایسه قرار ندید اگر بتوانید با احساس بهتر و توام با رضایت بیشتر زندگی خوبی میتونید داشته باشید...کیفیت زندگی بهبود پیدا میکنه و همسرتون هم بهتر میشه ...
- برای موفقیت های مالی بیشتر هم میشه به منبع درآمدهای موقت جانبی هم فکر کرد...
-
شوهرم خودش خواست ادامه بده من میگفتم که درس خوبه و اونم اقدان به ثبت نام کرد ..... حالا جا زده همسر من کلن جا میزنه و یکم تنبل و ترسو هست و باید همچیز باب میلش باشه تا بتونه بخونه که اینم هیچ وقت اتفاق نمیافته
من از اول درسو دوست داشتم حتی دکترا بخونم مشکلات مالی بیشتر اجازه نداد
الانم دارم سعی میکنم بخونم شاید هیچ استفاده از درسم نبرم سر کار ولی باز دوست دارم ادامه بدم