کمک کنید داره از دست میره
سلام
من میلاد هستم 17 سال دارم و از 10 سالگی عاشق دختر خالم بودم
من اونو خیلی دوست دارم (خیلی زیاد)
اونم 17 سال داره
من نمی دونم چه طور به اون ابراز علاقه کنم و بگم دوستش دارم
راستی من طراح وب هستم و الان سوم دبیرستانم و توی همین تابستون قبلی با این سن کمم خیلی پیشنهاد کار داشتم
اما یه مشکل ...
پسر خاله من که حدود 22 سالشه اونم عاشق دختر خالم هست(هر چند از طریق یه منبع فهمیدم یه کمی هم عاشق پول پدر دختر خام هست) اون الان داره برای وکالت می خونه و چند ماه دیگه فارغ التحصیل می شه:302:
لطفا بگید چه طور می تونم دختر خالم رو عاشق خودم کنم اخه می ترسم از دست بره
من نظرم اینه که فعلا برای مدت 2 سال اونو نشونه کنم اما چه طوری اخه من می ترسم به اون بگم دوستت دارم
لطفا تکنیک های عشق ورزیدن رو به من بگید
دخترا از چی خوششون می اد؟
من چه طوری باشم؟
لطفا کمکم کنید:228:
RE: کمک کنید داره از دست میره
سلام milade
به نظر من شما با مادرتا ن این موضوع را مطرح کنید ایشان حتما با توجه به شرایط خانوادگی و همچنین رابطه خواهری با مادر دختر خانم خیلی خوب می توانند طوری این موضوع را مطرح کنند که در اصطلاح نه سیخ بسوزه نه کباب. اگر این موضوع از طرف خود شما مطرح شود و همچنین با توجه به سن شما (واینکه احتمالا فعلا شرایط ازدواج را ندارید) ممکن است واکنش هایی را از طرف خانواده دختر و حتی خود دختر خاله ویا آن پسرخاله تان به همراه داشته باشد.بهترین گزینه مادر شما می باشد.
موفق باشید.
سلام
من دقيقاً با نظر narges جان موافقم.
به نظر من هم بهتر است موضوع را با مدرتان در ميان بگذاريد. او فوت و فني مي داند كه شايد به ذهن شما نرسد.
سلام و تشکر از پاسختون
ولی مادرم گیر داده می گه تا سربازی تموم نشه هیچ جا نمیریم(اخه مادر من کدوم دختر تا 21 سالگی بی خواستگار می مونه؟؟؟؟)
دوستان لطف کنید یه راه بدید که من بتونم خودم رو به این دختر خاله نزدیک کنم
کمک! کمک! کمک!
سلام میلاد جان. بهترین راه مطرح کردن موضوع با مادرتان است ولی شما می گوید مادرم مخالف است. از طرفی شما سربازی نرفته اید و از طرفی دیگر پسرخاله ات به او علاقه مند است و شرایطش از شما خیلی بهتر است هم از نظر درسی و کاری و از لحاظ بلوغ فکری. اما یه راه می ماند توسط یک آشنا موضوع را به دختر خاله تان بگویید تا اطمینان حاصل کنید که او شما را دوست دارد مثلا توسط دخترخاله دیگراتان. البته این راه زیاد جالب نیست ولی چاره ای ندارید. شاد باشی وموفق.
سلام سلام صدتا سلام:227:
من واقعا نيمودونم از دست شما جونا چكار كنم. بخدا پيرم كردين :305:بابا توي اين سن و عاشق شدن ؟ عجبا! بچه جون مگه دختر خالت چي داره كه عاشقش شدي؟ اصلا عاشق چيش شدي؟ چطور 7 سال دوستش داشتي و نگفتي حالا به اين فكر افتادي؟ الان تو بايد به درس فكر كني نه زن؟ يعني اينقدر احساس نيا مي كني؟ بخدا اگه از دستش بدي هيچ اتفاقي نمي افته. تو الان در سن بلوغ و احساسي و تمام كارهات از روي احساسه. چند وقت بعد كه بگذره و وارد اجتماع بزرگتر بشي مي بيني كه دختر خالت اوني نبوده كه تو مي خواستي. شايد به عنوان يه خاطره توي ذهنت بمونه( اونم براي خنده) :Pولي مطمئن باش كه داري اشتباه مي كني؟ نمي دونم والا توي اين دوره زمونه مشكلات هم جديد شده؟ عزيزم ببخش كه اينقدر رك و راست گفتم من به عنوان يه خواهر بزرگتر كه تمام اين مراحل رو گذروندم اين حرفهارو زدم ديگه خود داني.:160: