-
افزایش قد
سلام بنده یه پسر 17 ساله هستم با قد 170 قد مادرم 148-150 هست و پدرم 180 هست یه ماه حرکات کششی کردم یک سانتی متر افزایش قد داشتم اینو مطمنم الان اگه روزی 4 لیوان شیر بخورم و زود زود بارفیکس برم و صبح و شب تمرینات کششی مخصوص رو انجام بدم ممکنه بلند شم؟ سوال اصلیم:می خوام آرژنین بخرم مخصوص افزایش قد و ... هست قیمتش هم خوبه آیا بنظرتون تاثیر داره؟؟؟؟ چون دیدم خیلیا در قسمت نظرات سایت های دیگه مردم از تاثییر ش تعریف کردن ممنون اگه سریع پاسخ بدین
-
سوالتون تخصصیست، باید از یک متخصص انتظار داشته باشید پاسخ کارشناسی و تخصصی به شما دهد تا کمترین ضرر و آسیب و ببینید...
پس لطفا به یک متخصص این امر مراجعه کنید.
یادتون هم باشه هر قرصی و بدون دستور پزشک استفاده نکنید.
-
سلام ،قرص ال آر جنین موثره ولی ختما زیر نظر پزشک مصرف کن ، منم واسه خواهرم تصمیم دارم بگیرم البته زیر نظر پزشک
-
داروخانه معتبر شهرمون گفت شنبه میاره تموم شده قیمتش هم مناسبه انشالله همه قدمون بلند شه خدا می دونه قد کوتاهی اونم برای یه پسر چه حسیه همتون قد بلندید درک نمی کنید
ایمان دارم قدم بلند می شه اونم تازه 17 سالمه اگه بشه چی می شه خخخخخ
ممنون
-
سلام بهتره قبل از استفاده از هر قرصی حتما با پزشک مشورت کنید
منم قدم کوتاه هست به خاطر همین در این زمینه زیاد مطالعه کردم
بهترین کار اینه که برید زیر نظر پزشک تا از شما یه آزمایش بگیره که آیا صفحات رشد شما بسته شده یا خیر
بعد زیر نظر پزشک از هورمون رشد و یه سری رژیم غذایی خاص استفاده کنید{در کنار این ها حتما ورزش کنید نه به اندازه ای که به بدن آسیب برسه}
پ ن: توجه داشته باش که استفاده از هر داروی رشدی باید زیر نظر پزشک باشه و اگر به صورت خود سر استفاده کنید امکان داره به جای رشد طولی استخوان ها باعث رشد عرضی بشه که صدمات غیر قابل جبرانی رو ایجاد میکنه
توی گوگل هم سرچ کنید خیلی از این موارد رو مشاهده میکنید
من قبلا رو این قضیه خیلی حساس بودم که چرا اینقدر قدم کوتاه هست تا اینکه یه اتفاق برام افتاد که اگر حتی یک سانتی متر بلند تر بودم کور میشدم ولی خوشبختانه فقط ابروم آسیب دید
ان شاءالله هرچی به صلاح شماست همون پیش بیاد
موفق باشید
یاعلی...