در برابر رفتار های بد و توهین امیز مادرم چه کنم؟لطفن کمکم کنید ،خیلی داغونم
سلام به دوستان عزیز همدردی
من 10 ساله ازدواج کردم.صاحب دو فرزندم.خودم 30 ساله و همسرم 32 ساله.همسرم پسر عمه ام هست و مشکلات من بیشتر به خاطر همین فامیل بودنمونه.مادرم متاسفانه مدتیه رفتارهای عجیب و بدی با من و همسرم میکنه به حدی که امروز از شدت ناراحتی کلی گریه کردم.
چند مثال میزنم.البته من و همسرم حدودن 2 ساعت تا زادگاهمون فاصله داریم.
دیروز قرار بود بریم شهرمون ،چند تا کار شخصی داشتیم بعدش هم میخاستیم بریم خونه مادرم .من صبح زنگ زده بودم به مامان گفتم عصری ماییم پیشتون ولی ممکنه کارمون طول بکشه.حدود ساعت هشت و نیم بود به مامان گفتم داریم میاییم خونتون ولی در کمال ناباوری مامان گفت داریم میریم بیرون کار داریم!!!
ییه بار دیگه میخاستم پرده بخرم با مامانم هماهنگ کردم بیاد همرام ،یه پسر کوچولوی چند ماهه هم دارم که خیلی ناآرومی میکرد دادمش بغل شوهرم با دخترم ،مامانم اومد از آپارتمانشون پایین دید شوهرم و بچه ها پایین هستن و خسته ،گفت خواهرم داره درس میخونه و بابام هم خوابه!!!یعنی اینکه نیایید بالا!
والا مثال زیاده
یه بارم مامانم از مادر شوهرم که میشه خواهر شوهر خودش دلخور بود زنگ زده به شوهرم کلی توهین کرده بهش گفته به بلوغ فکری نرسیدی که با دختر من ازدواج کردی.....
من موندم چی کار کنم؟چه رفتاری کنم؟ارتباطم چقد باشه؟اصلن نمیدونم دلیل این کارا چیه؟خیلی ناراحتم.خواهش میکنم کمکم کنید