من بار اول سنتی ازدواج کردم و خب بدون شناخت کافی و منجر به طلاق شد دوس دارم بیشتر بدونم که چطوری میشه یه ازدواج موفق داشت؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من بار اول سنتی ازدواج کردم و خب بدون شناخت کافی و منجر به طلاق شد دوس دارم بیشتر بدونم که چطوری میشه یه ازدواج موفق داشت؟
دوستان همدردی خواهشا اگر ازدواج موفقی داشتید از نحوه ازدواجتون بگید
با سلام و احترام
طلاق فقط به خاطر سنتی یا مدرن بودن ازدواج نیست. به پارامترهای مختلفی مرتبط می شود:
1 - خودشناسی و شناخت نقاط ضعف و قوت خویش
2 - شناخت صحیح انتظارات خویشتن از ازدواج و همسر، و اصلاح باورهای غلط در مورد زندگی زناشویی .
3 - کنترل احساس به هنگام ازدواج
4 - پرهیز از تحریف شناخت هنگام خواستگاری( مثلا با احساسات یا عجله یا لجبازی یا ترس شناخت را تحریف نکنند)
شناخت معیارهای صحیح ازدواج و اولویت بندی آنها
5 - راههای دقیق و عملیاتی شناخت معیارها در همسر
6 - تطبیق معیارها با معیارهای خواستگار و سنجش میزان تناسب آنها
7 - شناخت دقیق خانواده های طرفین و هماهنگی و تناسب فرهنگی ، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، اعتقادی، اخلاقی و ....
8 - کسب مهارتهای ارتباطی قبل از ازدواج
9 - کسب مهارتهای زندگی و کنترل احساس قبل از ازدواج
10- تمرین سعه صدر و صبر و تحمل هنگام زندگی
11 - مشورت حین ازدواج و بعد از ازدواج با متخصصین
12 - عدم تصمیم گیری های هیجانی و یادگیری اصول تصمیم گیری
و بسیاری پارامترهای دیگر
حالا دقت و کسب این پارامتر ها چه در ازدواج مدرن چه سنتی می تواند منجر به استمرار یک زندگی آرامش بخش بشود. و اگر بی دقتی و از روی هیجانات فردی ازدواج صورت بگیرد چه مدرن و چه سنتی یا طلاق یا طلاق عاطفی یا مشکلاتی که آرامش زندگی را می گیرد پیش می آید.
==========
پاورقی:
نظر به اینکه تاپیک های نظر سنجی و کلی باید طبق قوانین در انجمن آزاد ایجاد شود. این تاپیک جهت انتقال قفل می شود.
صرفا تاپیک شخصی با تمرکز بر مسائل و مشکلات خویش بدون مباحثه و نظر سنجی در انجمن های عمومی همدردی قابل طرح هست.