یک خواستگار برای من اومده، لطفا راهنماییم کنید
با سلام.
من دختری هستم 20 ساله و دانشجوی ترم اول روانشناسی دانشگاه پیام نور. یک خواستگار برای من اومده که ایشون 26 ساله هستند و ما باهم صحبت کردیم ایشون از من میخوان که دیگه درس نخونم با توجه به این که خودشون لیسانس هستند. دلیلشون هم برای این هست که میگن زیاد از محیط دانشگاه خوششون نمیاد و هم راه دانشگاه از خونه ایشون دوره (در یک شهر هست فقط کمی دوره). بعد شغل ایشون ازاد هست و میگن خرج عروسیشون رو خودشون میخوان بدن ولی میگن تا یک مدت با پدر و مادر ایشون زندگی کنیم تا پول جمع کنیم و بعد از اونجا بریم. البته فقط پدر و مادرشون هستند. بقیه خواهربرادرا ازدواج کردند. حالا من نمی دونم چکار کنم؟ ایا خوبه که یک مدت با خانواده شوهر زندگی کنم؟ البته من شخصیت ارومی دارم و زیاد حاضر جواب نیستم. یعنی در حال حاضر توی خونه خودمون با هم خوبیم و حتی خواهرام منو از همه بیشتر دوست دارند. از لحاظ خانوادگی هم اونا یک خرده از ما بالاتر هستند البته نه زیاد. بعد اقا پسرشون هم از لحاظ قد و وزن به من میخوره ولی از من خوشگل تر هستن. البته من با ارایش پیش ایشون خیلی خوشگلم. بی ارایشم خوبم فقط جوش دارم توی صورتم.
حالا نمیدونم! قبول کنم که درسمو نخونم و با خانواده ایشون زندگی کنم؟
ایشون یک خرده از من خوشگل تره، بعدا پشیمون نمیشه؟
بعد من صورتم نه خیلی ولی جوش و بیشتر جای جوش داره، برای اقایون چقدر اهمیت داره این موضوع؟
خواهش می کنم زودتر جواب بدین.
از راهنمایی شما دوستان عزیز سپاس ویژه دارم...