-
نمیدونم چراپست قبلیم بسته شد .درمورد خیانت ب همسرم بود .ممنونم از عزیزان و مدیر همدردی ک راهنمایی کردن . خواستم اطلاع بدم ک من مساله رو مطرح کردم باهمسرم ودر کمال ناباوری خیلی منطقی برخوردکرد و گفت ی فرصت دیگه بهم میده البته شب و روزای سختی روگذروندم دل همسرم خیلی شکسته اما بهم گف نگران چیزی نباشم و چون مساله فامیلی بود گفت ازت حمایت میکنم نترس . نمیدونم اون ادمول کن هست یانه .فقط اومدم خبرشو ب شما بدم و از رکسی ک این پست رو میخونه خواهش میکنم خطای منو هیچوقت انجام نده بازم ممنون .
-
سلام
خداروشکر که مشکلتون حل شد
کاشکی میشد سرگذشت کامل این ماجرا و دلایلی که به همچین سمتی رفتید رو بنویسید تا عبرتی بشه برای دوستان و همچنین مشکلاتی که باعث این اتفاق شد رو برطرف کنید
ان شاءالله زندگی خوبی داشته باشید و همیشه پاک زندگی کنید
موفق باشید
یاعلی...
-
البته مشکلم هنوز کاملا حل نشده و بخاطر این اشتباه خیلی چیزارو از دست دادم .ولی به محض اینکه حال روحیم سروسامون پیدا کنه میام مینویسم تا شاید برای دیگران عبرت بشه . ممنون از شما و توجهتون
-
خداروشکر
بهترین کار ممکن رو کردی که مطرح کردی با شوهرت
ناموسا دم شوهرت گرم که انقد با گذشته
حواست باشه الان شوهرت از نظر غرور و اقتدار داغون شده خیلی حواست بهش باشه و بهش برس و دور و برش بپلک و قربون صدقه و محبت یادت نره
-
باورم نمیشه اون ادم چطور تونست چنین کارهایی بکنه.پدرو مادرشو فرستاد سراغ شوهرم ک همه چیو بگن بهش و منو خراب کنه ک شوهرم ازمن حمایت کرد و باز دست بردار نبود و خودش اسمس زد ب شوهرم ک حرفای من باید بشنوی و ....ک شوهرم جوابشو نداد از هیچ کاری دریغ نمیکنه ک خودشو بیگناه جلوه بده و منو خراب کنه فقط موندم اونهمه عشق و علاقه ی ک ازش دم میزد کجاس پس؟بهرحال فعلا ک اوضاع تقریبا ارومه ولی اصلا حال خوب دارم فقط ا ز هرکسی ک داره میخونه پست منو خواهش میکنم هیچوقت وارد این روابط نشه چون همه چی ب ضرر خودش میشه اخر
-
سلام
اون ادم فقط جسمتو میخواست هیچکسی اندازه شوهرت تورو دوست نداره،با این کاری که کرد عشقش رو بهت ثابت کرد شاید اگه خیلی از مردهای دیگه بودن خیلی راحت جدا میشدن و میرفتن دنبال زندگیشون اما همسر شما اشتباهاتت رو بخشید و ازت حمایت کرد سعی کن تو هم عشقت رو بهش ثابت کنی و توی زندگی چیزی براش کم نزاری
ان شاءالله که این روزهای بد تمام میشه و روزای خوشی بین خودتون و همسرتون به وجود میاد
موفق باشید
یاعلی...
-
ممنون از توجهتون .بازم واسم دعاکنید اقا علیرضا.