عدم تمرکز در خانه - لطفا کمک کنید
سلام و خسته نباشید
من دو بار کنکور تجربی دادم با شرایط سخت و خاطرات بدی که در هر دوشون رتبم 10 هزار منطقه شد... الان می خوام برای بار سوم کنکور بدم ولی اصلا نمی تونم در اتاقم درس بخونم هرگوشه ای رو که نگاه می کنم یاد و بوی شکستهای پیشینم می افتم... سال دوم که عاشق دختری شدم که هیچوقت از نزدیک ندیدمش و ارتباطمون اینترنتی بود و آخرسر خودش منو رها کرد و تا چند ماه به شدت افسرده و دلشکسته بودم :47:... هنوزم که یادش می افتم حالم بد میشه ...
سال اول هم خودم مشکلاتی داشتم و به شدت افسرده بودم و یادمه هر روز چند قطره اشک رو داشتم!
آخراشم این ناراحتیها زد به اعصابم و دچار دردی شدم که منشاء عصبی داشت.
روانپزشک هم رفتم، معروف هم بود ولی هیچ فایده ای نداشت...
الان دانشجوی مهندسی کامپیوتر - نرم افزار دانشگاه آزاد شیرازم... بدون کنکور شده... ولی من همیشه دوست داشتم علمی رو یاد بگیرم که ساخته دست بشر نباشه... مثلا پزشکی و مطالعه بدن انسان همیشه برام جالبه چون موضوع تقریبا ثابتیه و هیچوقت تغییر نمی کنه... ولی از خود متخصصان کامپیوتر بپرسید همیشه می گن اوضاع 5 سال آینده رو نمی دونیم... البته من همینجا درسم خوبه و مشکلی با یادگیری درساش ندارم...
الان هروقت می خوام برای کنکور بخونم نمی تونم تو خونه باشم... کتابخونه هم ازمون دوره... نمی دونم چیکار کنم... هیچ دوستی هم ندارم که باهم بخونیم و انگیزه بگیرم... همشون سر کار و زندگیشونن...
لطفا کمک کنید :sad::sad: