چه جوری پدرم رو راضی کنم؟
سلام به همه دوستای گل.یه مشکل بزرگی دارم ازتون کمک میخام.من ویه اقایی یه ساله باهم درارتباطیم.این اقا حالا میخواد بیاد خواستگاری.من به بابام گفتم وبابام خیلی هم منطقی برخوردکردش.ولی خب خانواده اون اقا نسبت به ما خیلی پایین ترهستن.وپدر من همه حرفاش مربوط به خانواده اون اقا بوده.یعنی انگار حتی با بی پولی اون اقا هم مشکل نداره.فقط مشکلش خانوادشه.اخه پدرش وقتی بچه بوده ازمادرش جداشده.دوباره ازدواج کرده.زن دومشم الان رفته خونه پدرش چون پدراین اقامریضه نمیادپیش شوهرش بمونه.پدر من میگن که این اقا اصلا خانواده نداره.چرا اینقدرخودتو دست کم گرفتی.من گفتم به خانوادش کاری نددارم فقط خودش.گفت اصلااااااا همچین حرفی نزن.70درصد خانواده مهمه برای من.این اقا هم به من گفته که پدرت هرسوالی بپرسه من واسش جواب دارم به جز خانوادم.چون من واقعا سرخانوادم هیچ تقصیری ندارم.هیچ کدومش دست من نبوده.من به بابام گفتم که این بچه بوده اصلا دست این نبوده.پدرم گفته میدونم هیچ کدوم مقصرنبوده ولی باید بره با یه خانواده درحدخودس وصلت کنه.اخه نه ازنظر مالی نه خانوادگی هیچکدوم به هم نمیخوریم ولی خب مالی مشکلی نیست.چندسال دیگه ددرست میشه.درضمن این اقا کارمند دولته.مشکل پدرم کلا روی خانوادشه.من واقعا راجب خانوادش هیچ دفاعی ندارم.به نظر شما چیکارکنم؟چی بگم به بابام؟خواهش میکنم کمکم کنید.راستش ما خیلی به هم علاقه داریم.دلم میخواد تا اخر تابستون همه چی حل بشه.