ایا این موارد نشانه ی خسیس بودنه؟
سلام
من تا الان نمیدونستم شوهرم مشکل خساست داره
اما دفعه ی اخری که رفتم پیش مشاور خیلی اتفاقی مواردی رو گفتم که گفت نشون میده خسیسه و خسیس بودن از مواردی هست که باعث طلاق میشه چون واقعا پوست طرف کنده میشه و برای خانما واقعا سخته زندگی با مرد.خسیس
حالا من چند مورد رو میگم شما قضاوت کنید
مثلا یه بار قرار بود بریم کفش بخریم برای همسرم که حدود چند ماه هی بهانه می آورد که مثلا الان فصل فلانه و قیمتا بالاست و بذاریم یه وقت دیگه در صورتی که ما خریدمون فقط یه جفت کفش بود
یه مورد دیگه اینکه همسرم دوسال از درسشو دانشگاه دولتی خوند و بعد واسه ادامه اش یه ترم رفت دانشگاه ازاد و ترم بعدش گفت دانشگاه ازاد فایده نداره و فقط پول میخوان از ادم خلاصه دانشگاهم نرفت وبه منم الان میگه فقط باید دولتی قبول بشی اونم شهر خودمون واسه ارشد
مثلا حاضر نیست پولشو بده واسه اجاره خونه
میگه به جای اینکه پولمو بدم واسه زمین و خونه بسازم طبقه دوم خونه پدرمو میسازم که دیگه پول زمین ندم
یا مثلا اگه قرار باشه دو.نفری یه روز بریم خارج شهر میگه الکی یه ماشینو واسه دونفر بیاریم که چی
یا اینکه اولین سالگرد عقدمون هیچ کادویی بهم نداد حتی یه شاخ گل البته اولای عقدمون میاورد اما ا دیگه نه
یا اینکه اگه من بهش میگفتم لباسی نیاز دارم منو ساعت ده شب میبرد بیرون که مغازه ها اون موقع یا تعطیل بودن ب؟یا داشتن میبستن و میرفتن
ایا اینا نشانه های خساسته؟