چطورمیتونم مادرخوبی باشم ورابطه خوبی بادخترم داشته باشم؟
دوستان سلام
بالطف وعنایت خدا من مادرشدم وتازه جنسیت فرزندم رو فهمیدم امانگرانی هایی به سراغم اومده که علتش گذشته من هست لطفا منوراهنمایی کنید
من ازبچگی خیلی بامادرم مشکل داشتم بیرون یه دخترخیلی خوب درسخون اروم ومنظم بودم توخونه هم خیلی زرنگ وتمیز بودم کمک حال مادرم بودم از10سالگی اشپزی میکردم اماهیچوقت باهم سازگاری نداشتیم مادرم حرفای بدی میزد که اینجانمیشه عنوان کرد منم یادمه که ازسن 17-18 سالگی دیگه قشنگ جوابشو میدادم وچندبارگفتم تومادرمن نیستی تو نامحرمی مثل نامادری میمونی
هم مادرم حرفای من یادشه وهم من حرفای مادرم یادمه .مادرم بارها منو نفرین میکردکه الهی خدابهت یه دختربده عین خودت کارهایی که بامن کردی رو باهات بکنه
من تودوره بیرستان یه فیلم سینمایی دیدم که داستان یه مادرو پسرو نشون میدادکه خیلی باهم رابطه خوبی داشتن ازهمون زمان دلم میخواست پسرداربشم فکرمیکردم اگه بچم پسر باشه دیگه باهم مشکلی پیدانمیکنیم
حالاخواست خدااین بوده که من صاحب دختربشم اماازالان نگرانم میترسم منم مثل مادرم بادخترم نسازم باهم درجنگ ودعوا باشیم دوست ندارم گذشته ام تکراربشه
چه جوری اصلاذهنیتمو عوض کنم وازحالا بتونم بادخترم ارتباط خوبی برقرار کنم؟
دوست دارم دخترم احساس ارزشمندی کنه خودشو دوست داشته باشه به ارزوهاش برسه مثل من نشه که بااون همه استعداد ودرس خوندنم ومعدل بالایی که داشتم به هیچ جانرسیدم حتی فوق دیپلمم ندارم الان یه دیپلمه ریاضی هستم که روزی ارزوش قبول شدن دردکترای پیوسته فیزیک بود و باچنان عشق ولذتی فیزیک میخوندکه انگارداره رمان عاشقانه میخونه
وقتی برای دخترم اسم انتخاب کردیم وشوهرم اسم وفامیل دخترمونو گفت .گفت دکتر...... تودلم غصه اومد گفتم نکنه مثل من به هیچ جانرسه من ازبچگی زبون زد همه بودم بخاطردرسم رفتارپخته وسنجیده ام سلیقه وزرنگی ام امامتاسفانه از 20سالگی به بعد وتجربه اولین عشق وعاشقی زندگیم وبرخورد نادرست پدرومادرم نابودشدم وروز به روز ازشون دورترشدم دیگه کسی نبودم که مثالش میزدن برای بقیه دخترها
حتی توازدواجمم بخاطر نداشتن اعتمادبنفس واون احساس ارزشمندی من ازشوهرم خواستم بیادخواستگاریم حداقل مقدارمهریه رو قبول کردم تامبادا ازدستش بدم اصلادوست ندارم دخترم عین من باشه دوست دارم بیان نازشو بکشن باعزت واحترام بره خونه بخت واشتباهات منو نکنه
لطفاراهنماییم کنید ممنون