بی حس و حالم مثل یک مرده متحرک ، چگونه تغییر احوال دهم؟
سلام خوبید...
من اصلا از زندگیم لذت نمی برم و هیچ حس و حال تو زندگیه من نیست نه که خودم نمیشه... با دوستام میرم بیرون ولی مثل قبل حال نمیده، جدیداً دارم میرم سرکار که یه تغییری ایجاد بشه ولی انگار نه انگار بدتر هم شده... میشه اینطور گفت از هیچیز لذت نمی برم الان اگر کسی بیاد به من بگه آرزوت چیه یا بگه هدف چیه! جوابش یه کلمس:نمیدونم!
اینو هم بگم واسه زندگیم تلاش میکنم چون میدونم الان اگر کاری نکنم بعداً پشیمون میشم ولی ناراحتیم از اینه من الان تازه 17 سالم شده و باید الان از زندگیم لذت ببرم نه 10 سال دیگه...
قبلا از یه غذا خوردن یا بیرون رفتن با دوستام فیلم دیدن لذت می بردم و الان هیچی به موزیک گوش دادن کمی علاقه داشتم که زیگه از اونم لذت نمی برم... الان طوری شدم نمیتونم اصن فکر کنم انگار مغزم درگیر چیزیه که خودمم در جریانش نیستم میام به یه چیزی فکر کنم اصلا تمرکز ندارم و فقط فکرم یه شروع 10 ثانیه ای داره بعد کلا پرت میشم :grief: نمیدونم چرا اینطور شدم زندگی بدون هیچ انگیزه و هدفی و بهانه ای واسه خوشحالی به چه دردی میخوره بمیرم بهتره والا...الان حدود 1 ساله هیچ چیز واسم اهمیتی نداره و هر روز روحم داره از بین میره و فقط جسمم زندس به خودم میگفتم تابستون بشه دنیا شلوغ میشه و منم از این حس بیرون میام ولی نه بدتر هم شد و الان نصف تابستون رفته دریغ از یه چیزی که منو خوشحال کنه ، ما فقط یه باز زنده ایم و تو زندگیمون فقط چند سال جونیمون هست که باید ازش استفاده کنیم و تو این سن هست که باید زندگیمونو بسازیم ولی من نه یه مرده هستم و هیچ هدف و انگیزه ای ندارم......راسی پسر هستم :|