بعداز طلاقم افسرده شدم دلم یه همدم میخواد
سلام دوستان همدردری عزیز من 2 ماه از طلاقم میگذره 2 سال تو دادگاهها دویدم و واقعا مردم تا تونستم طلاقم رو بگیرم .یکم از شرایطم براتون میگم بعد از حال روحی ام خواهش میکنم دوستان اگر کسی میتونه راهنماییم کنه.
من چند روز وارد 28 سالگی شدم لیسانس حسابداری دارم با پدر و مادرم زندگی میکنم تو یک شرکت مشغول بکارم که همه تقریبا جریان زندگی رو میدونن.از نظر مالی مشکلی ندارم ماهیانه حدود 3 میلیون در امد دارم پس انداز خوبی تو بانک دارم بتازگی ماشین خریدم از نظر چهره هم اطرافیان میگن قشنگم و بخودمم میرسم پدر و مادرمم خوبن و تقریبا هوامو دارن باشگاه میرم ورزش میکنم حالا مشکلاتم :
هیچ چیزی خوشحالم نمی کنه همش ناراحتم از صبح که از خواب پا میشم سر درد وحشتناک دارم از صبح تا شب بهتون بگم 3-4 تا قرص مسکن میخورم از هیچ چیزی خوشحال نمیشم همش ناراحتم تو خودمم احساس پیری میکنم احساس شکست میکنم فکر میکنم زندگیم به آخر رسیده یه خواهر کوچکتر تز از خودمم حسادت میکنم وقتی به خودش میرسه باهاش بد رفتاری میکنم اصلا حوصله حرف زدن ا کسی رو ندارم همش پرخاش میکنم به همه دلم میخواد با یک نفر جنس مخالف البته آشنا بشم احساس کمبود دارم ولی نمیخوام این آدم هر کسی باشه ها دلم میخواد آدم خوبی باشه و مهربون باشه البته خیلی به این قضیه فکر میکنم شب و روز البته تو این چند وقته هم با هیچ مردی رابطه برقرار نکردم ولی دلم میخواد با یک نفر باشم دلم میخواد ازدواج کنم شاید بگید زوده چون 2 ماهه طلاق گرفتم ولی من 2 ساله که تنهام خیلی دلم میخواد شاد باشم پر انژی روحیه داشته باشم امیدوار باشم خوشحال باشم اما نمی تونم دارم دق میکنم تو رو خدا کمکم کنید که من چطوری از این وضعیت بیام بیرون ؟