نوشته اصلی توسط
setare_000
سلام و روزتون به خير
در مورد مسئله امتحانتون بايد بگم كه كارتون اشتباه بوده.
من به عنوان يك فرد سوم به هيچ عنوان به يك خانم ايراد نمي گيرم موردي رو به قصد ازدواج پا پيش گذاشته بررسي كنه ولي حتما بهش ايراد ايراد مي گيرم كه چرا رابطه اي رو با يك آقا در مدت طولاني ادامه داده. يعني در واقع ادامه دوستي با شما اشتباه بوده نه پاسخ دادن به يك خواستگار!
من در مورد روابط آشنايي سياست مشابه مديران تالار ندارم ولي آشنايي كه ١) به قصد ازدواج شروع ميشه و ٢) مدت طولاني و ٣) بدون اطلاع خانواده ادامه پيدا مي كنه ( سه فاكتور مهم) رو پايين ترين سطح روابط مي دونم!
شما بهتر از من مي دونين كه تا زماني كه حرف از خانواده به ميان نيومده تمام داستان سرايي ها در مورد ازدواج پشيزي ارزش نداره. همين خود فرد شما به محض اينكه خونواده تون كوچكترين اشاره اي كنن كه اين دختر ممكنه به دردت نخوره به راحتي مي تونين سال ها آشنايي رو زير پا بذارين. پس لطفا با اين پيش فرض كه فقط خودم تصميم مي گيرم، احساسات يك دختر رو به بازي نگيرين و به هيچ عنوان به اسم ازدواج اون رو وارد بازي طولاني مدت خودتون نكنيد. مطمئن باشيد كه در مقابل يك انسان مسئوليت سنگيني به دوش شماست ...
و اما در شرايط كنوني، با توجه به اينكه بعيد به نظر ميرسه ايشون مورد مناسبي براي شما باشن، من هم توصيه فرشته مهربان رو دارم كه باهاشون برخورد قاطع داشته باشيد و بهشون بفرماييد كه رابطه از نظر شما به اتمام رسيده. به هر حال ايشون هم بايد تاوان ادامه چنين رابطه غلطي رو پس بدن.