قبل از عقد ازدواجو به هم زدم و حالا عذاب وجدان دارم
سلام..
دوستان بنده حدود 4 سالی با خانمی رابطه داشتم که این خانم همکلاسی من بودند.از اول هم قصدمون ازدواج بود.چند ماه قبل برای خواستگاری اقدام کردم و قرار بر این شد که یک ماه پیش عقد کنیم ولی توو این مدت این دختر خانم بهانه هاشن شروع شد که من می خوام مستقل زندگی کنیم در حالی که قبل از خواستگاری میگفتن حاضرم با خانوادت زندگی کنم(خانه پدریم 2 طبقه است که یک طبقه اش رو در اختیار ما میخواستن بذارن)دلیل این تغییر نظرشونو که پرسیدم گفتن بابام گفته و منم میخوام مستقل زندگی کنیم).خلاصه منم چون علاقه داشتم به این خانم قول دادم که خونه ی مستقل میگیرم.
ما هر چقدر که به مراسم نزدیک میششدیم و ایشون سر ناسازگاری با مادر من پیش گرفتن و از کاه کوه میساختن...3و4 روز مانده به مراسممون ایشون گفتن چون مادرت سر پول آرایشگاه من چونه زدن من حاضر به زندگی با این خانواده نیستم گفتن که چطور مادرت میتونه سر آرزوی من چانه بزنن گفتن تموم..منم این موضوع را به خانواده اطلاع دادم و یه جورایی هم از خانوادم ناراضی بودم.روز بعدش در عین ناباوری گفت چرا رفتی به خانوادت گفتی من میخواستم ببخشمت و ...بعدش منم دیدم چون ایشون سر چیزای الکی میتونه حرف از جدایی بزنه و چشمشو رو اون همه خاطراتی که داشتیم ببنده تموم کردم..حالا هم عذاب وجدان دارم که چرا رفتم به خانواده موضوع رو گفتم.اینکه من باعث شدم تموم بشه عذابم میده.خیلییی.
لطفا کمک کنین.