سلام. خوبین عزیزان.
راستش دچار سردرگمی شدم. از یه خانمی خوشم اومده ولی نمیدونم معیارهای و ملاک هام واسه شروع یک رابطه چی باید باشه ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. خوبین عزیزان.
راستش دچار سردرگمی شدم. از یه خانمی خوشم اومده ولی نمیدونم معیارهای و ملاک هام واسه شروع یک رابطه چی باید باشه ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام عزیزم. کمی توضیح بده. در کجا اشنا شدی؟ شرایط شما چطوریه؟ چند سالتونه؟ هدف شما از این رابطه ازدواجه؟ مرسی
ببخشید نقاب جان.
خیلی ممنون از جوابت.
راستش 21 سالمه و موقعیت ازدواج رو ندارم.
دانشجو کارشناسی هم هستم. با این خانم هم در دانشگاه آشنا شدم به نظر دختر خوبی میاد.
البته من یه مقدار زود دل میدم و دل میگیرم.
یعنی احساساتی هستم.
نمیخوام آخرش این بشه که همش تو فکرش باشم و از زندگیم بیفتم.
اصلا آدم چه معیارهایی رو واسه یک رابطه باید شروع کنه.
راستی اون خانم هم 20 سالشه.
سلام دوست خوبم. منم دانشجوی رشته کارشناسی هستم . من خودم در ابتدای دانشگاه با کسی آشنا شدم و الان هم دوست هستیم. ولی اول از همه بگم خواهشن این کارو بذار بعد از اتمام درس. شما گفتید بنظرم دختر خوبی این منو به ترس انداخت چون شما اطمینان ندارید که واقعا خوبه . اولین معیار باید رشد کردن ورسیدن به آرامش باشه . توجه داشته باش این معیار خیلی مهمه چون اگر با او رابطه داشته باشی پس علاوه بر خودت باید مراقب آرامش و پیشرفت کس دیگه ای باشی. آیا می تونی این آرامش وپیشرفت رو حفظ کنی یا بر عکس با این رابطه باعث سلب این چیزا میشی؟
من فکر میکنم با شروع این رابطه آروم آروم عشق بوجود بیاد و حتما همینطور میشه ولی من نمیخوام اینطوری بشه.
چجوری باید خودم رو کنترل کنم ؟
اصلا به نظر شما کاره درستی میکنم ؟
خیلی متشکرم.
عزیزم هدف شما از این رابطه ازدواجه یا نه می خواهید فقط مدتی با ایشون رابطه داشته باشید و بعدش هم بی خیال شید؟
والا دلم میخواد خودمو کنترل کنم به دو دلیل :
1) نمیخوام از زندگیم بیفتم.
2) موقعیت ازدواج ندارم.
فقط نمیدونم چطوری باید رابطه رو ادامه بدم.
دوست من صددرصد عشق به وجود می یاد ولی بعد از وابستگی جدایی دشواره. پس همه جوانب را بسنج ببین آیا این رابطه تا اخر خواهد ماند و اینکه آیا شما شرایطش رو پیدا خواهید کرد و می توانید با او بعد از فراهم شدن شرایط ازدواج کنید. آیا این رابطه باعث مشکل درسی یا خانوادگی نخواهد شد. بنظرم دست نگه دارید و بعد از اتمام درس تصمیم بگیرید . حتما بعد از اتمام درس شما وضع خوبی دارید و شرایطشو هم دارید و می توانید آزادانه انتخاب کنید. البته ممکنه این رابطه خوب هم باشه و در شما ایجاد انگیزه کنه
خیلی ممنونم نقاب جان. زحمت کشیدی عزیز.
ولی تصمیم گیری خیلی سخته.
سلام cg art گل
تصمیم گیری سخت نیست دوست عزیز وقتی به عواقب رابطه تون فکر کنید . وابستگی موجب به وجود اومدن اختلال در زندگیتون میشه و حتی اگه شما هم وابسته نشید و خودتون رو کنترل کنید دختر مورد نظرتون تو این رابطه آسیب می بینه . اگر به فکر آینده اون دختر خانم نیستین به فکر خودتون باشین .